MILJØHENSYN

MILJØHENSYN

Vi skaper fremtidens byer

Byer over hele verden står overfor samme utfordring: Hvordan kan de vokse på en bærekraftig måte? Offentlig transport spiller en viktig rolle her, og vår totale fremtidsvisjon er å bli verdensledende innen bærekraftig transport.

Volvo tar miljøhensyn

Volvo tar miljøhensyn

Miljøvern er en av kjerneverdiene i Volvo. Men for oss handler dette om mye mer enn ren luft. Det handler om ansvarlig bruk av ressurser og om strategier for en miljøvennlig og kostnadseffektiv infrastruktur. Målet er å tilby rene, stillegående og effektive transportløsninger som gir helt nye muligheter for moderne byutvikling.

Fremtiden er elektrisk

Fremtiden er elektrisk

I Volvo Buss jobber vi hardt for å utvikle offentlige transportsystemer uten støy, CO2 og andre typer utslipp. Vi anser det som vårt ansvar å fremskynde overgangen til elektrisitet som den viktigste energikilden for offentlig transport i urbane miljøer. Vi er allerede ledende innenfor elektromobilitetsløsninger, og legger til rette for nye konsepter for bærekraftig byplanlegging og vekst.

Først ute med hybridbusser og elektriske busser

Først ute med hybridbusser og elektriske busser

Våre elektriske kjøretøy er beviser på vår ledende posisjon innen elektromobilitetsløsninger. Volvo Buss har allerede levert mer enn 4000 hybridbusser rundt om i verden. Våre hybridbusser med ladefunksjon opererer i mange europeiske byer, og de fullstendig elektriske bussene våre er på vei inn i en rekke markeder.

Se for deg en by uten trafikkstøy

Se for deg en by uten trafikkstøy

Se lanseringsvideoen

MILJØVENNLIG TEKNOLOGI

Volvo er verdensledende innen elektromobilitet, og har solgt mer enn 4200 hybridbusser og elektroniske busser rundt om i verden. Bruk av elektrisitet i stedet for fossile brennstoffer gir positiv innvirkning på miljøet og på folks livskvalitet, både umiddelbart og på lang sikt.

Parallell hybridteknologi

Parallell hybridteknologi

Volvos unike parallelle hybridteknologi reduserer ikke bare drivstofforbruk og utslipp – du kan også dra fordel av at bussen ikke går på tomgang på busstopp samt stille start i elektrisk modus.

Effektiv lading

Effektiv lading

I Volvo 7900 Electric får du rask og helautomatisk opplading ved endestasjonene for å holde produktiviteten oppe, noe som også bidrar til at rutetidene holdes.

Se hvordan det fungerer (YouTube)
I-Coaching

I-Coaching

I-Coaching hjelper deg å kjøre mer drivstoffeffektivt. Du får øyeblikkelige tilbakemeldinger på parametre som for høye turtall, overdreven tomgang og for høy hastighet.

Sikkerhet

Sikkerhet

Kom trygt frem med Volvo-sikkerhet

Sikkerhet
Kvalitet

Kvalitet

Best på kundetilfredshet

Kvalitet