KVALITET

Kvalitet

Best på kundetilfredshet

Vi vet at driftsresultatene dine er avhengig av kvaliteten på produktene og tjenestene vi leverer. Derfor er kvalitet en av Volvos kjerneverdier, med dype røtter i historien vår.

Mer enn et løfte

Mer enn et løfte

Kvalitet er ikke bare vårt løfte til deg når det gjelder driftstid og holdbarhet. Førsteklasses kvalitet gjennomsyrer alle deler av driften vår – fra produktutvikling og produksjon til ferdige produkter, tjenester og kundestøtte. Vi setter alltid fokuset på deg som kunde, og forsøker alltid å overgå forventningene dine.

Førsteklasses kvalitet i alle detaljer

Førsteklasses kvalitet i alle detaljer

Kvalitetsløftet og kundefokuset vårt er basert på en Volvo-kultur hvor alle trekker i samme retning. Kulturen er preget av konstant innovasjon og fremskritt, noe som bidrar til å sikre topp kvalitet i alle ledd og gradvis tar oss nærmere målet om å bli best innen kundetilfredshet.

VI PRESSER GRENSENE I HÄLLERED

På Volvos testbane i Hällered i sør-Sverige prøver vi ut bussene under svært vanskelige forhold. En svært viktig del av utviklingsarbeidet er å sikre kvaliteten, påliteligheten og sikkerheten som kundene forventer av Volvo Buss-produkter.

VI PRESSER GRENSENE I HÄLLERED

Baner for enhver situasjon

På testområdet har vi 15 baner hvor vi tester ulike forhold som Volvos rute- og turistbusser kan oppleve i løpet av levetiden. Tøff testing av chassis og deler på krevende veibaner, i høye hastigheter, krappe svinger og på glatt underlag, og fremfor alt sikker kjøring, presser de avanserte sikkerhetssystemene våre så langt det lar seg gjøre.

Veltetester i full skala

I tillegg til realistiske datasimulasjoner er testing i full skala et viktig verktøy i sikkerhetsarbeidet og kvalitetsvurderingen. Et eksempel på dette er R66-veltetesten som vi utfører for å evaluere takets styrke og verifisere hvordan trepunkts-sikkerhetsbeltene fungerer under en ulykke hvor bussjåføren kjører av veien og velter.

Sikkerhet

Sikkerhet

Kom trygt frem med Volvo-sikkerhet

Sikkerhet
MILJØHENSYN

Miljøhensyn

Vi skaper fremtidens byer

Miljøhensyn