Våre løsninger

Våre løsninger

Markedsledende innen bærekraftige transportløsninger

Volvo Buss er et av verdens ledende varemerker innen rute- og turistbusser, og driver virksomhet i mer enn 85 land. Vi er lidenskapelig opptatt av å bidra til å forme fremtidens byer gjennom å redusere trafikkproblemer, utslipp og støy. Vårt mål er å hjelpe operatører og lokalsamfunn til å tilby trygg, ren og effektiv transport til og fra arbeidet, rundt omkring i byen og på tvers av kontinentet. Dette gjør vi ved å jobbe for å bli den ultimate leverandøren av bærekraftige transportløsninger.

Sikkerhet

For oss er sikkerheten alltid det viktigste. Det er en kjerneverdi i Volvo og en del av sjelen vår. Visjonen vår er klar: ingen ulykker med Volvo-gruppens produkter.

Sikkerhet >

Miljøhensyn

En annen kjerneverdi er miljøvern. Vår totale fremtidsvisjon er å bli verdensleder innen bærekraftig transport. Vi er allerede markedsledende gjennom våre nyskapende elektromobilitetsløsninger.

Miljøhensyn >

Kvalitet

Den tredje kjerneverdien vår er kvalitet. Kompromissløse kvalitetskrav gjennomsyrer alt vi gjør. Fra våre nyskapende produkter og tjenester til implementeringen av totalløsninger for byer.

Kvalitet >

Våre løsninger

Vi former fremtiden

Når vi ser fremover, ser vi en verden i rask endring som står overfor en rekke utfordringer når det gjelder urbanisering, forurensing, støy og trafikkopphopning. Hos Volvo ser vi også muligheter og løsninger. Vi vet at Volvo kan påvirke den globale utviklingen gjennom vårt fokus på innovasjon, sikkerhet og energieffektiv teknologi. Gjennom stillegående, renere og tryggere transport ønsker vi å oppfylle vårt løfte – Driving Quality of Life.

Kjappe fakta

  • En av de største produsentene av rute- og turistbusser
  • Leverer mer enn 9 000 kjøretøy hvert år
  • Pioner innen elektromobilitetsløsninger
  • Aktive i mer enn 85 land verden over
  • Mer enn 8 000 fast ansatte
  • En del av Volvo Group, som er en av verdens ledende produsenter av tunge kommersielle kjøretøy
Historie

Historie

En pionerhistorie

Historie
Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss