ettermarkedet

Vi støtter virksomheten din hele tiden

Når du investerer i en Volvo-buss, investerer du i en solid virksomhet. Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester for ettermarkedet som gjør at du kan nyte godt av maksimal driftstid, reduserte levetidskostnader og sikker, langvarig lønnsomhet.
SERVICENETTVERK

Servicenettverk

Et globalt servicenettverk du kan stole på

Uansett hvor du er, har vi et globalt nettverk av verksteder og servicesentre klare til å gi deg personlig service og støtte, slik at du kan nyte problemfri drift.

Servicenettverk
Volvo Serviceplanlegging

Volvo Serviceplanlegging

Bussen din yter alltid maksimalt

Med Volvo Originalservice kan du være trygg på at bussen din alltid får best mulige vedlikehold for å sørge for maksimal ytelse og driftstid samt minimale livssykluskostnader.

Volvo Serviceplanlegging
VOLVO ORIGINALDELER

Volvo Originaldeler

Opplev den ekte forskjellen

Når du trenger nye deler, bør du sørge for å bruke Volvo Originaldeler. De er nøye utviklet og testet for å fungere sammen i et sofistikert system – nærmere bestemt bussen din.

Volvo Originaldeler
ORIGINALE VOLVO-BYTTEKOMPONENTER

Originale Volvo-byttekomponenter

Pålitelig kvalitet til en god pris

Originale Volvo-byttekomponenter er et system som byr på et stort utvalg reproduserte Volvo-deler, fra motorer og ned til individuelle komponenter.

Originale Volvo-byttekomponenter

TJENESTER

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
DELELEVERING

Delelevering

Alltid tilgang til reservedeler

Med en deleleveringskontrakt er du sikret at Volvo originaldeler alltid er tilgjengelige, og at lageret ditt av reservedeler inneholder det du trenger, slik at nedetiden blir minimal.

Delelevering
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Vi hjelper deg

Volvo Action Service er en hjelpetjeneste i hele Europa som er tilgjengelig døgnet rundt for å sørge for maksimal driftstid og minimale avbrudd.

Volvo Action Service