ORIGINALE VOLVO-BYTTEKOMPONENTER

Originale Volvo-byttekomponenter

Pålitelig kvalitet til en god pris

Originale Volvo-byttekomponenter er et system som byr på et stort utvalg reproduserte Volvo-deler, fra motorer og ned til individuelle komponenter. Du finner alt fra luftkompressorer, styringsenheter, girkasser og turboladere til koblingssett og enhetsinjektorer.

En del av levetiden

En del av levetiden

I systemet for originale Volvo-byttedeler tar vi gamle deler og gjør dem god som nye igjen. Den eneste forskjellen fra en ny del er at du får kvalitet til en god pris, og at miljøpåvirkningen blir mindre.

Vanligvis får du et produkt av lavere kvalitet når du kjøper noe brukt. Slik er det ikke med originale Volvo-byttekomponenter. De er reprodusert til den opprinnelige tilstanden, og oppgraderes til og med til den nyeste standarden. Kvalitets- og funksjonalitetskravene er nøyaktig de samme som til nye deler, og de har til og med
samme garanti.

Find your closest workshop

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Trenger du assistanse nå? Da er det bare til å ringe, hele døgnet, hver dag året rundt: 800 114 06, 00800 335 577 99

VOLVO ORIGINALDELER

Volvo Originaldeler

Opplev den ekte forskjellen

Volvo Originaldeler
KUNDEATTESTER

KUNDEATTESTER

Sikret driftstid med Volvos serviceavtaler

Sikret driftstid med Volvos serviceavtaler

TJENESTER

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
DELELEVERING

Delelevering

Alltid tilgang til reservedeler

Med en deleleveringskontrakt er du sikret at Volvo originaldeler alltid er tilgjengelige, og at lageret ditt av reservedeler inneholder det du trenger, slik at nedetiden blir minimal.

Delelevering
RENOVERING

Renovering

Volvo-en din forblir så god som ny

Renovering utvider levetiden til en Volvo-rutebuss eller -turistbuss. Oppgraderinger for interiør, eksteriør og mekanikk kan gi mange år ekstra levetid.

Renovering