VOLVO ORIGINALDELER

Volvo Originaldeler

Opplev den ekte forskjellen. Det lønner seg.

En Volvo-originaldel har samme kvalitet som den opprinnelige delen som ble montert da bussen ble bygget. Delene er spesielt utviklet for lang levetid, og leveres med en fullverdig garanti, for å sikre minst mulig problemer og maksimal driftstid.

Holder deg tryggere

Holder deg tryggere

Sikkerheten er en av de viktigste grunnene til å velge originaldeler. Volvo Originaldeler har bare ett kvalitetsnivå, og vi opprettholder det ved å utvikle, overvåke og teste hver eneste del med de samme høye kvalitetskravene som selve kjøretøyet. Alt dette gjør vi for å sørge for at delene holder sikkerhetsnivået som Volvo-merkevaren er verdenskjent for.

Sørger for drivstoffeffektivitet

Sørger for drivstoffeffektivitet

Å bruke de rette delene bidrar ikke bare til pålitelig drift. Det påvirker også motorens ytelse og drivstofforbruket, og dermed også CO2-utslipp og andre utslipp. Hvis du bruker Volvo Originaldeler, vet du hva du får: lavt drivstofforbruk, som igjen gir deg førsteklasses miljøvennlig ytelse og en tydelig forretningsfordel.

Sørger for lønnsomhet

Sørger for lønnsomhet

En uekte del kan virke attraktiv, men overholder den virkelig Volvos avviksmarginer? Hvis ikke vil den passe dårlig, noe som fører til økt slitasje.
Volvo Originaldeler er skapt for å sørge for maksimal driftstid, drivstoffeffektivitet og sikkerhet, noe som er nøkkelen til en sunn og kostnadseffektiv drift.

Find your closest workshop

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Trenger du assistanse nå? Da er det bare til å ringe, hele døgnet, hver dag året rundt: 800 114 06, 00800 335 577 99

ORIGINALE VOLVO-BYTTEKOMPONENTER

Originale Volvo-byttekomponenter

Pålitelig kvalitet til en god pris

Originale Volvo-byttekomponenter
KUNDEATTESTER

KUNDEATTESTER

Sikret driftstid med Volvos serviceavtaler

Sikret driftstid med Volvos serviceavtaler

TJENESTER

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
DELELEVERING

Delelevering

Alltid tilgang til reservedeler

Med en deleleveringskontrakt er du sikret at Volvo originaldeler alltid er tilgjengelige, og at lageret ditt av reservedeler inneholder det du trenger, slik at nedetiden blir minimal.

Delelevering
RENOVERING

Renovering

Volvo-en din forblir så god som ny

Renovering utvider levetiden til en Volvo-rutebuss eller -turistbuss. Oppgraderinger for interiør, eksteriør og mekanikk kan gi mange år ekstra levetid.

Renovering