vårt tilbud

Sørg for at kunden er fornøyd

Volvo tilbyr komplette løsninger for rute- og intercity-busser samt turist- og charterbusser. Tilbudet består både av kjøretøy og en komplett serie med verdiøkende tjenester, med alt fra finansiering til vedlikehold og nettrapporter til reparasjoner. Med Volvo som partner får du både høy produktivitet og fornøyde kunder.
Busser

Busser

Løsninger for byen din

Effektiv offentlig transport er en av nøklene til bærekraftig vekst i byer og bedre folkehelse. Volvo tilbyr kjøretøyene, tjenestene og infrastrukturen du trenger for å gjøre positive endringer. Fremtiden er her og nå.

Busser
Turistbusser

Turistbusser

Stilig, avslappende og givende

Turistbusser er det tryggeste transportmiddelet på veiene. De er også svært komfortable. Utforsk utvalget vårt av turistbusser som kan tiltrekke flere passasjerer, og gi dem komforten de ønsker med Volvo-sikkerhet.

Turistbusser
CHASSIS

Chassis

Solide plattformer for lønnsom virksomhet

I snart et århundre har Volvo gått i bresjen for å utvikle pålitelige kjøretøy med høy kapasitet. Chassis-teknologien vår er en perfekt kombinasjon av erfaring, innovasjon og innebygd produktivitet.

Chassis
Tjenester

Tjenester

Volvo Buss til tjeneste

Med Volvo som partner får du nye måter å forbedre virksomheten din på. De verdiøkende tjenestene våre gjør at risiko og gjetting ikke lenger blir en del av den daglige driften. Invester i bedre driftstid og økt passasjertilfredshet.

Tjenester