Med Volvos elektriske hybridbusser kan kommunen innlede en ny æra innen offentlig transport. Blant fordelene for byens befolkning er et økt servicenivå og tilgang til områder som tidligere har vært utilgjengelige.

Energibesparelser

En Volvo 7900 Electric Hybrid kutter dieselforbruket med 75 % i gjennomsnitt. Resten av energien kommer fra gjenvunnet energi og lading på terminalen. Den totale energibesparelsen er på 60 %!

Taushet er gull

Støy blir en stadig viktigere sak i urbane områder, og innebærer enorme utgifter for samfunnet. Elektriske hybridbusser kjører gjennomsnittlig i elektrisk modus på 70 % av ruten. Du kan høre forskjellen.

La byen puste

I elektrisk modus har Volvo 7900 Electric Hybrid ingen utslipp. Dette gjør at bussene kan kjøres i sensitive områder og på innendørs terminaler. I tillegg gir de store langsiktige helsegevinster.

En helt ny reiseopplevelse

Om bord på en Volvo 7900 Electric Hybrid kan folk snakke sammen med vanlig stemme, høre på musikk på et normalt lydnivå eller bare nyte en stille og rolig busstur. Til glede for passasjerene.

Volvo 7900 Electric Hybrid

Se for deg en by uten trafikkstøy

Se lanseringsvideoen
Volvo 7900 Electric Hybrid

Funksjoner

Velprøvd teknologi

Velprøvd teknologi

Volvos elektriske hybriddrivlinje er en forlengelse av den velutprøvde drivlinjen som brukes i Volvo 7900 Hybrid. Forskjellen ligger i en elektrisk motor som er kraftigere, og som har økt mulighet for energilagring og utstyr for lading der det er mulig.

Lader på 6 minutter

Lader på 6 minutter

Ladegrensesnittet er plassert på taket på bussen. Alle bevegelige deler er plassert i ladetårnet for at behovet for ytterligere vedlikehold av kjøretøyet skal bli minst mulig. Den vanlige ladetiden er 6 minutter, og dette gjøres vanligvis på endestoppene.

Kjør komfortabelt

Kjør komfortabelt

Den stillegående og jevne kjøreopplevelsen i elektrisk modus er både sikker og komfortabel. Med justerbart ratt, dashbord og sete er det enkelt å finne en ideell kjørestilling.

De beste materialene

De beste materialene

Karosseristrukturen og taket er laget av aluminium, som er 90 % resirkulerbart. Dette konseptet gir betydelig lavere vekt, drivstofforbruk og utslipp.

Fleksibilitet

Fleksibilitet

En Volvo 7900 Electric Hybrid er svært fleksibel. Rask opplading ved endestasjonene holder produktiviteten oppe, og bidrar til at rutetidene holdes. Den kan også kjøre som elektrisk buss i bestemte områder, og fungere som hybrid på enhver rute.

Elektriske dører

Elektriske dører

Elektrisk drevne dører er ikke bare raskere og mer pålitelige – de senker også drivstofforbruket med opptil 2 %.

ELEKTROMOBILITET

ELEKTROMOBILITET

Fremtiden er her og nå

Elektromobilitet

Tjenester

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
NØKKELFERDIG KONTRAKT

Nøkkelferdig kontrakt

Alt inkludert

Med en nøkkelferdig kontrakt får du full service når du trenger det, til en spesifisert kostnad.

Nøkkelferdig kontrakt
I-COACHING

I-COACHING

Bedre kjøreferdigheter gir økt produktivitet

Sjåføratferd er nøkkelen til effektiv drift. Med I-Coaching får sjåføren umiddelbare tilbakemeldinger og veiledning for mer effektiv kjøring.

I-Coaching

LAST NED

Finn ut mer

Det er lett å se de viktigste fordelene med Volvo 7900 Electric Hybrid. Nedenfor finner du koblinger til flere funksjoner, fakta og tall.

KUNDEATTESTER

KUNDEATTESTER

Volvo Electric Hybrid i Hamburg

Volvo Electric Hybrid i Hamburg
Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

Andre busser

Volvo 7900 S-Charge
Volvo 7900 S-Charge

Volvo Buss er stolt over å kunne presentere det nyeste tilskuddet til serien for e-mobilitet.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

For gatesmarte byer.

Volvo 8900
Volvo 8900

Din utrettelige partner.