NYE VOLVO 7900 ELECTRIC

FOR GATESMARTE BYER

Nye Volvo 7900 Electric er mye mer enn en elektrisk buss. Den gir et nytt sett med muligheter til å utvikle offentlig transport og selve byen. Det svært fleksible ladekonsept sørger for en drift som overholder den aktuelle tidsplan. Med total driftsfleksibilitet. Du og byen din kan virkelig dra nytte av Volvos elektriske løsninger.

Lanseringsfilm for nye Volvo 7900 Electric

Lanseringsfilm for nye Volvo 7900 Electric

« Light the Lights » – av Nathalie Cuti

Se lanseringsfilmen

Med Volvo 7900 elektrisk kan du tenke annerledes. Bussen er ren og stillegående, og er portalen til et nytt kapittel innen byplanlegging og tjenester til lokalbefolkningen. Du kan legge opp helt nye trafikkruter, med innendørs stopp i kjøpesentre eller jernbanestasjoner. Du kan redusere støyproblemet i travle deler av byen, og heve kvaliteten på hele området. Se for deg å kunne kjøre folk helt frem dit de vil. 

Total driftsfleksibilitet

Alle ruter er ulike. Avstand, kapasitetsbehov, klima og topografi varierer, og rutene må tilpasses deretter. Derfor tilbyr Volvo fleksibel lading med energikapasitet, lademetode, tid og kraft som parametre. Du kan tilpasse lademønstrene etter rutetider og flåtelogistikk. Dra nytte av mulighetene som er tilgjengelig i din drift. Med Volvo 7900 Electric kan du velge, kombinere og endre lademetode når du vil.

volvo nøkkelferdig. En helhetsløsning.

volvo nøkkelferdig. En helhetsløsning.

Vi lover deg driftsklare kjøretøy med full service, tilgjengelig når du trenger dem, til en angitt kilometerkostnad. Kontrakten er basert på en grundig studie av de faktiske driftsforutsetningene. Med vår nøkkelferdige løsning kan du ta i bruk Volvo 7900 Electric med full trygghet. Virksomheten får fordeler som forbedret egenkapital og likviditet, samt redusert økonomisk og driftsmessig risiko. Overvåking og optimalisert vedlikehold inngår i tilbudet for å sikre maksimal tilgjengelighet. Akkurat som alt annet som trengs for å sikkre problemfri drift.

Nøkkelferdig kontrakt

Forskjellen på støynivået er enorm sammenlignet med eldre busser.

Kristina Book

Driver, Line 55 in Gothenburg

Volvo 7900 Electric

     

FUNKSJONER

Fleksibel energilagring

Fleksibel energilagring

Batteriene våre gir økt kjørelengde og fleksibilitet. Det fleksible oppsettet gjør at du kan optimalisere energilagringen. Enkelte ruter kan faktisk kjøres hele dagen uten behov for lading.

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering

VDS betyr problemfri styring, og spesielt i rundkjøringer og krappe svinger. Eksepsjonell kjørekomfort, og mindre slitasje på sjåførens nakke og skuldre.

Total ladefleksibilitet

Total ladefleksibilitet

Volvo tilbyr et fleksibelt ladekonsept med både pantograf og kabel. Du kan lade når det passer tidsskjemaet ditt. I pauser, på rolige tidspunkter, om natten 
– eller en kombinasjon.

Lydløs komfort

Lydløs komfort

Volvo 7900 Electric er svært stillegående og komfortabel – til glede for passasjerer, folk som venter på busstoppet, og for de som bor langs ruten.

Håndter sensitive soner

Håndter sensitive soner

Mange byer har restriksjoner for bytrafikk. Soner med begrensinger på utslipp, støy og hastighet begynner å bli mer og mer vanlige. Volvo 7900 Electric oppfyller disse utslipps- og støygrensene av seg selv, og ved hjelp av Volvo Bus Zone Management kan den også håndtere fartsgrensene.

 

 

 

 

 

 

For tryggere byer

For tryggere byer

Alle Volvos bybusser kan utstyres med vårt nye system for oppdagelse av fotgjengere og syklister – som varsler sjåføren og ubeskyttede trafikanter ved kollisjonsfare.

ELEKTROMOBILITET

ELEKTROMOBILITET

Fremtiden er her og nå

Elektromobilitet

LAST NED

FINN UT MER

Det er lett å se de viktigste fordelene med Volvo 7900 Electric. Nedenfor finner du koblinger til flere funksjoner, fakta og tall.

KUNDEATTESTER

KUNDEATTESTER

Göteborg: ElectriCity-prosjektet

Göteborg: ElectriCity-prosjektet
VOLVO BUSS

VOLVO BUSS

TA KONTAKT

Kontakt oss

Andre busser

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Pålitelighet, drivstofføkonomi og miljøvennlig ytelse.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Stille, ren og effektiv.

Volvo 8900
Volvo 8900

Din utrettelige partner.