Dummt

Volvo 7900 Electric

Volvo 7900 Electric-busserien gir deg ren, stillegående og effektiv offentlig transport. De splitter nye leddbussene i Volvo 7900 Electric-serien tilfører et helt nytt kapasitetsnivå, og det fleksible ladekonseptet vårt sørger for at bussene holder ruten. Med Volvo som partner og leverandør av elektriske busser og tjenester kan byen din ta et nytt skritt i retning «Zero City».

Nullutslippssoner

Nullutslippssoner

Volvo ønsker å hjelpe byene å bli «Zero Cities»: byer helt uten utslipp, støy, køer og ulykker. Med våre rene og stillegående elektriske busser kan du tilby attraktiv offentlig transport som innfrir de strengeste kravene til utslipp og støy, og samtidig bidrar til å redusere trafikkøene. Automasjonsteknologier som geofencing – som muliggjør sikkerhetssoner – og fotgjengerregistrering hjelper deg å forbedre den generelle trafikksikkerheten i byen.

Test ut vår Zero City-simulator
Buss som kjører opp en bratt bakke

TRYGGE KJØREEGENSKAPER

Å kjøre en Volvo 7900 Electric er litt av en opplevelse. Den høytytende elektriske Volvo-drivlinjen og optimaliserte girkassen leverer imponerende dreiemoment og sikrer trygg fremkommelighet selv under krevende kjøreforhold i oppoverbakke. Den optimaliserte batteriplasseringen og Volvo Dynamic Steering (VDS) bidrar til utmerkede kjøreegenskaper og en smidig kjøreopplevelse.

Utforsk Volvo 7900 Electrics fremkommelighet i bakker
Total driftsfleksibilitet

Total driftsfleksibilitet

All drift er unik. Ruten, nødvendig passasjerkapasitet, klima og lademuligheter er bare noen av de viktigste faktorene å ta høyde for. Volvo tilbyr derfor maksimal fleksibilitet. Det komplette sortimentet vårt av elektriske busser kombinert med ulike lademuligheter og et skalerbart batterisystem gjør at vi kan skreddersy en løsning nøyaktig ut fra din drift, slik at du får riktig kapasitet og fleksibilitet 24/7.

Passasjer som slapper av om bord i Volvo 7900 Electric

Lydløs komfort

En Volvo 7900 Electric er en stille og komfortabel opplevelse for alle. Bussen tar imot passasjerene på en fin og stille måte på busstoppene. Det lave støynivået inne gjør det enklere å føre en samtale eller lytte til musikk under kjøring. Også sjåføren drar fordel av et ekstremt stille og rolig arbeidsmiljø som reduserer stressbelastningen og øker arbeidskomforten. Den stillegående fremdriften reduserer dessuten støyen for innbyggerne langs ruten, og gjør at bussen kan komme tettere på stedene der folk bor og arbeider.

Dummy

Total ladefleksibilitet

Volvo tilbyr et fleksibelt ladekonsept som gjør det mulig å bruke både pantograf og kabel. Du kan lade akkurat når det passer deg best: underveis, i pauser, i rolige perioder og/eller om natten.

Lading og batterier
Dummy

Volvos nøkkelferdige løsning

Med en nøkkelferdig Volvo-løsning får du driftsgaranti til en bestemt kostnad per kilometer. Det er et komplett tilbud som omfatter alt fra kjøretøy, infrastruktur og batterihåndtering til vedlikehold og reparasjoner – til en fast månedlig kostnad.

Volvos nøkkelferdige løsning
Dummy

Fremtidsrettede teknologier

Som mangeårig pioner innenfor e-mobilitetsløsninger, besitter Volvo-konsernet betydelig ekspertise, og har et tett samarbeid med foregangsbyer som ønsker å implementere bærekraftige, fremtidsrettede elektriske bussystemer.

Zero City med Volvo Buss

Utforsk Volvo e-mobilitet

Volvo e-mobilitet
Kontakt oss

Ta kontakt

Kontakt oss