Volvo 7900 Hybrid løfter miljøvennlig drift opp på et nivå som overgår Euro 6-kravene med god margin. Den er den mest drivstoffeffektive og pålitelige hybridbussen på markedet – med en drivstoffsparing på opptil 39 %. Ledende hybridbuss som kan vise til driftstid på høyde med de beste dieselbussene. Med tilskuddet av den effektive leddbussmodellen kan hybridserien vår være alt du trenger for å fornye din urbane flåte.

Spar opptil 39 % på drivstoffkostnadene

Volvo 7900 Hybrid er beviselig den mest drivstoffeffektive bussen på markedet. Volvos unike hybridløsning har bevist sin kvalitet, ikke bare i travle bykjerner, men også i forsteder og på pendlerruter. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester som reduserer drivstofforbruket ytterligere. Har du råd til å la være å ta i bruk hybridbusser?

Nr. 1 i driftstid

Når det gjelder driftstid, kan Volvo 7900 Hybrid vise til bedre resultater enn andre hybridbusser, og er til og med på nivå med de beste dieselbussene. Det er kanskje ingen overraskelse at bussen er høyt ansett blant kresne operatører og PTA-er i storbyer. Per i dag har mer enn 40 Volvo Hybrid-kunder i over 25 land erfaring fra kommersiell drift tilsvarende mange millioner kilometer.

Miljøytelse

Den beste måten å redusere utslipp på er å redusere drivstofforbruket – og det er nettopp det Volvo 7900 Hybrid gjør. Ettertrykkelig. CO2-utslippene reduseres med opptil 39 %. Hvis du samtidig inkluderer NOx og partikler, reduseres utslippene med nesten 50 %. Og i elektrisk modus er Volvo 7900 Hybrid helt stille, noe som gir en annen viktig miljøfordel.

Gjør passasjerene fornøyde

Å kjøre en Volvo 7900 Hybrid er en sann fornøyelse. Brede dører som åpnes elektrisk, gjør det enkelt å gå på og av bussen, og passasjerkapasiteten er enestående. Hybridmodusen gjør starten stille og problemfri, og den smarte layouten og de ergonomiske setene gjør kjøreturen komfortabel.

Volvo 7900 Hybrid

Det er en vinner!

Se videoen
Volvo 7900 Hybrid

Utvidet kapasitet

I Volvo 7900 Hybrid-leddbussen er kapasiteten økt til 154 passasjerer. Det er fire mer enn på den forrige dieseldrevne leddbussen vår, og den høyeste kapasiteten av noe hybridkjøretøy som er tilgjengelig, noe som gir drivstoffeffektiv transport og produktivitet på et helt nytt nivå.

Volvo 7900 Hybrid

Funksjoner

En smartere motor

En smartere motor

Drivlinjen i Volvo Hybrid har en kraftig elektrisk motor, en tilpasset 5-liters Euro 6-dieselmotor og Volvo I-Shift-girkassen.

Elektriske dører

Elektriske dører

Elektriske dører: Elektrisk drevne dører er ikke bare raskere og mer pålitelige – de senker også drivstofforbruket med opptil 2 %.

Sjåførenes buss

Sjåførenes buss

Med justerbart ratt, dashbord og sete er det enkelt å finne en ideell kjørestilling for stort sett alle sjåfører.

De beste materialene

De beste materialene

Karosseristrukturen og taket er laget av aluminium, som er 90 % resirkulerbart. Dette konseptet gir betydelig lavere vekt, drivstofforbruk og utslipp.

Utvidet kapasitet

Utvidet kapasitet

Volvo 7900 Hybrid er også tilgjengelig i en leddbussversjon med en enorm kapasitet på 154 passasjerer.

Fremtidsrettet

Fremtidsrettet

Volvos hybridbusser er en del av vår helhetlige tilnærming til bærekraftige transportløsninger. Gjennom våre samarbeid med byer rundt om i verden bidrar vi til å skape nye løsninger for offentlig transport.

ELEKTROMOBILITET

ELEKTROMOBILITET

Fremtiden er her og nå

Elektromobilitet

Tjenester

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
HYBRIDBATTERIKONTRAKT

Hybridbatterikontrakt

Langvarig batteriytelse

En hybridbatterikontrakt gir deg ro i sinnet. Batteriet overvåkes konstant for å sørge for at du får den ønskede ytelsen.

Hybridbatterikontrakt
I-COACHING

I-COACHING

Bedre kjøreferdigheter gir økt produktivitet

Sjåføratferd er nøkkelen til effektiv drift. Med I-Coaching får sjåføren umiddelbare tilbakemeldinger og veiledning for mer effektiv kjøring.

I-Coaching

LAST NED

Finn ut mer

Det er lett å se de viktigste fordelene med Volvo 7900 Hybrid. Nedenfor finner du koblinger til flere funksjoner, fakta og tall.
KUNDEATTESTER

KUNDEATTESTER

Volvos hybridbusser i Edinburgh

Volvos hybridbusser i Edinburgh
Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

Andre busser

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Stille, ren og effektiv.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

For gatesmarte byer.

Volvo 8900
Volvo 8900

Din utrettelige partner.