Volvo 8900 oppfyller alle behovene du har i driften av by- og forstadsruter. Den er fleksibel og tilbys i en rekke ulike varianter, men fokuset er likevel alltid på reduserte driftskostnader. Den skreddersydde Euro 6-motoren gir suveren ytelse og kjørbarhet samt lavt drivstofforbruk Du får maksimal driftstid, pålitelighet og sikkerhet igjen for investeringen.

Drivstoffeffektivitet og reduserte driftskostnader

Euro 6-motoren på 8 liter i Volvo 8900 viderefører den verdensledende drivstoffeffektiviteten til forgjengeren på 7 liter. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester som reduserer drivstofforbruket ytterligere.

Fleksibel i bruk

Volvo 8900 er tilgjengelig i flere ulike varianter, noe som gjør at du får dekket flere bruksområder og kan maksimalisere virksomhetens produktivitet. Med to eller tre aksler, lavt eller normalt gulv og lengder på opptil 14,9 meter er alle behov dekket.

Sjåføren yter mer

Det nye førermiljøet er ett av det mest sjåførvennlige på markedet, med førsteklasses ergonomi og en rekke muligheter for individuelle løsninger. Den fantastiske Volvo Dynamic Steering-løsningen er tilgjengelig som tilvalg på modeller med normalt gulvnivå. Og den velkjente Volvo-sikkerheten er selvsagt innebygd fra første stund.

Gjør passasjerene fornøyde

Å ta buss bør være en god opplevelse, og Volvo 8900 sørger for at det blir det. Hver dag, året rundt. En komfortabel og avslappende busstur er viktig for pendlere, og det balanserte chassiset kombinert med de ergonomiske, komfortable setene gjør at turen blir svært behagelig.

Volvo 8900

Funksjoner

Ren kraft

Ren kraft

Med 8-litersmotoren Euro 6 med opptil 350 HK kan du spare opptil 10 % av drivstoffkostnadene og likevel få all kraften og fleksibiliteten du ønsker.

Volvo dynamic steering

Volvo dynamic steering

Du kan få versjonene med normalt gulv levert med Volvo Dynamic Steering, noe som gir en bedre og jevnere kjøreopplevelse samt bedre styreevne.

Sjåførenes buss

Sjåførenes buss

Med justerbart ratt, dashbord og sete er det enkelt å finne en ideell kjørestilling for stort sett alle sjåfører.

De beste materialene

De beste materialene

Karosseristrukturen og taket er laget av aluminium, som er 90 % resirkulerbart. Dette konseptet gir betydelig lavere vekt, drivstofforbruk og utslipp.

De beste delene

De beste delene

Volvo 8900 deler 70 % av komponentene med Volvo 7900. Du drar fordel av et redusert antall reservedeler og lavere logistikkostnader.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Med en servicekontrakt og deleleveringskontrakt forblir din Volvo 8900 som ny i mange, mange år.

Volvo 8900

VOLVO DYNAMIC STEERING

Den ultimate kjøreopplevelsen

Se videoen

Tjenester

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
I-COACHING

I-COACHING

Bedre kjøreferdigheter gir økt produktivitet

Sjåføratferd er nøkkelen til effektiv drift. Med I-Coaching får sjåføren umiddelbare tilbakemeldinger og veiledning for mer effektiv kjøring.

I-Coaching
KJØRETØYSTYRING

Kjøretøystyring

Økt driftstid og effektivitet

Med kjøretøystyring for Volvo Buss kan du gi hvert kjøretøy en individuell service- og vedlikeholdsplan, noe som gir maksimal driftstid og kostnadseffektivitet.

Kjøretøystyring

LAST NED

Finn ut mer

Last ned brosjyren for å finne ut mer om Volvo 8900.
Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

Andre busser

Volvo 7900 S-Charge
Volvo 7900 S-Charge

Volvo Buss er stolt over å kunne presentere det nyeste tilskuddet til serien for e-mobilitet.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Stille, ren og effektiv.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

For gatesmarte byer.