Volvo B11R er ryggraden i et vellykket turistbusselskap. Enten du trenger en førsteklasses turistbuss eller en trofast traver, vil B11R overgå forventningene dine. Den svært drivstoffeffektive Euro 6-motoren holder driftskostnadene dine nede, samtidig som Volvos høye kvalitet sikrer overlegen funksjonalitet samt høy passasjerkomfort og produktivitet gjennom hele levetiden.

pålitelige forretningsresultater

Med et Volvo-chassis er du sikret mange år med produktivitet. Den effektive drivlinjen med enestående miljøvennlig ytelse kombinert med en solid ramme og komfortable fjæringer, legger til rette for mange år med lønnsom drift.     

sikkerhet i verdensklasse

En turistbuss som er bygget på et Volvo-chassis, drar fordel av en rekke innebygde sikkerhetsfunksjoner. Pålitelig bremsefunksjon og veigrep er de viktigste fordelene med et trygt chassis. Hvis noe uventet skulle skje, finnes det en rekke strukturelle funksjoner som beskytter sjåføren og passasjerene i andre kjøretøy.

Få mer ut av sjåførene

Alle sjåfører setter pris på B11R. De gode styreegenskapene og den raske responsen fra den kraftige motoren gjør at du føler deg som ett med turistbussen. Volvos 12-girs I-Shift-girkasse er optimalisert for turistbusser, og hvis du får med Volvo Dynamic Steering, er du sikret en enestående kjøreopplevelse.

Miljøytelse

Med Volvos Euro 6-motorer og drivstoffbesparende tjenester kan du spare opptil 10 % drivstoff og redusere utslippene like mye. Ved å gjøre motoren noe mindre, men likevel sikre kompromissløs ytelse, har vi redusert både drivstofforbruket og vekten. Dette kaller vi rett skalering.

Volvo B11R

Funksjoner

Volvo dynamic steering

Volvo dynamic steering

Du kan få B11R levert med Volvo Dynamic Steering, noe som gir en bedre og jevnere kjøreopplevelse samt bedre styreevne.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Med en Volvo Bus Service-kontrakt forblir din Volvo B11R som ny i mange, mange år.

masse tilgjengelig kraft

masse tilgjengelig kraft

11-litersmotoren Euro 6 med opptil 460 HK gir en jevn og problemfri kjøreopplevelse. Du kan fortsatt spare opptil 10 % på drivstoffkostnadene ved å kombinere motoren med våre verdiøkende tjenester.

Volvo B11R

VOLVO DYNAMIC STEERING

Den ultimate kjøreopplevelsen

Se videoen

TJENESTER

DELELEVERING

Delelevering

Alltid tilgang til reservedeler

Med en deleleveringskontrakt er du sikret at Volvo originaldeler alltid er tilgjengelige, og at lageret ditt av reservedeler inneholder det du trenger, slik at nedetiden blir minimal.

Delelevering
I-COACHING

I-COACHING

Bedre kjøreferdigheter gir økt produktivitet

Sjåføratferd er nøkkelen til effektiv drift. Med I-Coaching får sjåføren umiddelbare tilbakemeldinger og veiledning for mer effektiv kjøring.

I-Coaching
KJØRETØYSTYRING

Kjøretøystyring

Økt driftstid og effektivitet

Med kjøretøystyring for Volvo Buss kan du gi hvert kjøretøy en individuell service- og vedlikeholdsplan, noe som gir maksimal driftstid og kostnadseffektivitet.

Kjøretøystyring

LAST NED

Finn ut mer

Last ned brosjyren for å finne ut mer om Volvo B11R.
Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

ANDRE PRODUKTER

Volvo B8R
Volvo B8R

For en førsteklasses flåte.

Volvo 9700
Volvo 9700

For alle reisene dine.

Volvo 9900
Volvo 9900

For den ultimate reisen.