Volvo B8R er selve essensen av det vi kan tilby krevende kunder: førsteklasses funksjonalitet, passasjerkomfort og produktivitet i hele levetiden. Pålitelig og drivstoffeffektiv, inn og ut av byer og forsteder og av gårde på motorveien. Det er det Volvo B8R-serien handler om.

Ekte allsidighet

Volvo B8R-dekker alle behov for bussdrift for inter-city, pendling, transitt og korte avstander. To- eller treakslers versjoner, lavt eller mellomlavt gulv, automatgir eller enestående Volvo I-Shift. Det er enkelt å skape den perfekte bussen for deg.

Verdensledende innen drivstoffeffektivitet

Den kraftige 8-liters Euro 6-motoren i Volvo 8900 viderefører den verdensledende drivstoffeffektiviteten til forgjengeren på 7 liter. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester som reduserer drivstofforbruket ytterligere.

Få mer ut av sjåførene

Førermiljøet er et av det mest sjåførvennlige på markedet, med førsteklasses ergonomi, Volvos nøye utviklede dashbord og en rekke muligheter for individuelle løsninger. Ute på veien vil sjåførene sette pris på den fleksible drivlinjen og de pålitelige kjøreegenskapene.

Sørg for at kunden er fornøyd

Å ta buss bør være en god opplevelse, og Volvo B8R sørger for at det blir det. Hver dag, året rundt. En avslappende reise er en viktig del av pendlernes hverdag, og Volvos velbalanserte chassis sørger for dette. I tillegg er den pålitelig nok til å opprettholde ditt rykte for god punktlighet.

Volvo B8R

Funksjoner

Allsidighet

Allsidighet

B8R kan bli akkurat den bussen du vil ha. Den er enkel å tilpasse, med en lengde på opptil 14,9 meter og valget mellom lavt og mellomlavt gulv.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Med en servicekontrakt og deleleveringskontrakt forblir din Volvo B8R som ny i mange, mange år.

Ren kraft

Ren kraft

Med 8-litersmotoren Euro 6 med opptil 350 HK kan du spare opptil 10 % av drivstoffkostnadene.

Volvo Dynamic Steering

VOLVO DYNAMIC STEERING

Den ultimate kjøreopplevelsen

Se videoen

TJENESTER

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
KJØRETØYSTYRING

Kjøretøystyring

Økt driftstid og effektivitet

Med kjøretøystyring for Volvo Buss kan du gi hvert kjøretøy en individuell service- og vedlikeholdsplan, noe som gir maksimal driftstid og kostnadseffektivitet.

Kjøretøystyring
DELELEVERING

Delelevering

Alltid tilgang til reservedeler

Med en deleleveringskontrakt er du sikret at Volvo originaldeler alltid er tilgjengelige, og at lageret ditt av reservedeler inneholder det du trenger, slik at nedetiden blir minimal.

Delelevering

LAST NED

Finn ut mer

Last ned brosjyren for å finne ut mer om Volvo B8R.
Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

ANDRE PRODUKTER

Volvo B11R
Volvo B11R

En plattform for perfeksjon.

Volvo 8900
Volvo 8900

Din utrettelige partner.

Volvo 9700
Volvo 9700

For alle reisene dine.