Volvo Care

Volvo Care

Vårt nye tilbud på buss gjør det så mye lettere å kjøpe, eie og kjøre en Volvo-buss. Vi kaller det Volvo Care. Det integrerer produkter, tjenester og finansiering på nye og smartere måter. Design den perfekte løsningen for din bedrift med bare fire enkle trinn. Du trenger ikke engang å eie Volvo-bussen din. I stedet kan du fokusere på å drive virksomheten din, så tar vi oss av resten.

Velg bussen din

Velg bussen din

Hvilken modell og hvilket utstyr og komfortnivå passer din type drift?

Det første trinnet er å bestemme seg for modell, passasjerkapasitet, utstyr og komfortnivå.

Volvo 9900

Volvo 9900

Den helt nye Volvo 9900 handler om luksus. Allerede på avstand utstråler Volvo 9900 kraft, eleganse og sikkerhet. Passasjerene vil glede seg over å reise med høyest mulig komfort og stil. En buss for den ultimate reisen.

Volvo 9700

Volvo 9700

Den helt nye Volvo 9700 er vår mest allsidige buss noensinne. Uansett hvilken type drift – linjetrafikk eller charter – vil passasjerene oppleve komfort og sikkerhet mens du får nytte av forbedret produktivitet. Dette er bussen for alle dine reiser.

Velg pakker

Velg pakker

Optimaliser bussen og virksomheten din med kombinerte service- og utstyrspakker.

Våre integrerte service- og utstyrspakker er utformet slik at du enkelt kan velge riktig kombinasjon for å dekke dine behov og optimalisere bussen og virksomheten din.

Effektivitetspakke

Effektivitetspakke

Forbedre effektiviteten og spar drivstoff. Pakke med smarte funksjoner, tilkoblede tjenester og profesjonell sjåføropplæring som kan spare mer enn 10 % drivstoff. Langsiktig, og begynner fra dag en.

Sikkerhetspakke

Sikkerhetspakke

Øk sikkerheten for både deg og dine passasjerer. Omfattende pakke som inkluderer dekktrykkovervåking, brannslukking, tyverialarm og Sikkerhetssoner-tjenesten.

Sjåførytelsespakke

Sjåførytelsespakke

Invester i sjåførens ytelse og øk sikkerhet, passasjerkomfort og drivstoffeffektivitet. Pakken inkluderer adaptiv cruise control og Volvo Dynamic Steering (VDS).

Sjåførkomfortpakke

Sjåførkomfortpakke

Hev nivået på sjåførkomforten og tilby sjåføren det beste som finnes. Pakken inkluderer hvilerom for sjåføren, kjøleskap i instrumentbord, sikkerhetsskap / avfallsbeholder for sjåføren og sentrallås.

Mediepakke

Mediepakke

Passasjerer setter pris på et godt infotainmentsystem. Sett prikken over i-en med vår mediepakke. Wi-Fi, subwoofer, nedfellbare 19” skjermer, USB-uttak i passasjerstolene og veikamera.

Siktpakke

Siktpakke

Sikt er topp prioritet for tryggere kjøring. Med denne pakken får sjåføren bedre sikt og bedre kontroll. Forbedre sikten om natten med Bi-Xenon-lys og statiske svingelys.

Passasjerkomfortpakke

Passasjerkomfortpakke

Pakken for en overlegen reiseopplevelse. Individuelle luftuttak og lys, klaffer for bagasjestativ, plisserte gardiner, avtakbare matter under seter, på seteplattformer og i bagasjerommet.

plassholder
plassholder
Maksimer driftstiden

Maksimer driftstiden

Velg tjenester for økt driftstid. Med en Volvo-servicekontrakt og vår sanntidstjeneste for kjøretøystatus, optimaliseres driftstiden, og utgiftene er kjent på forhånd.

Velg riktig servicekontrakt og kjøretøysstatusservice for å dekke dine behov og din drift.

Volvo Gold-kontrakt

Volvo Gold-kontrakt

En Volvo Gold-kontrakt betyr fullstendig trygghet. Det er vår mest omfattende servicekontrakt, utviklet for å sikre maksimal driftstid, drivstoffeffektivitet, sikkerhet og produktivitet. Kjøretøyet betjenes med originale Volvo-deler i henhold til en skreddersydd vedlikeholdsplan. Reparasjoner av chassis og karosseri er inkludert. Alt til en fast månedlig kostnad som betyr mindre administrasjon og enkel budsjettering.

Volvo Blue-kontrakt

Volvo Blue-kontrakt

En Volvo Blue-kontrakt betyr mer driftstid, bedre drivstoffeffektivitet og økt produktivitet til en fast pris. Kjøretøyet betjenes med originale Volvo-deler i henhold til en skreddersydd vedlikeholdsplan. Du har en fast månedlig kostnad som betyr mindre administrasjon og enkel budsjettering.

Kjøretøystatus

Kjøretøystatus

Sanntidsinformasjon om bilens helse når du trenger det, gjør det enkelt å unngå uplanlagte stopp og påfølgende nedetidskostnader. Oversikt over kjøretøystatus gir en oversikt over flere utvalgte parametere for bussen din. Hvis det vises en gul eller rød advarsel i sjåførens display, sendes signalet øyeblikkelig til kjøretøystatussystemet og trafikkontrollen.

Les mer om alternativer for finansiering og forsikring

Les mer om alternativer for finansiering og forsikring

Velg fra vår meny med finansieringsalternativer for en optimal forretningsløsning.

Velg fra menyen vår med økonomi- og forsikringsalternativer. Du kan få en komplett løsning på et fast månedlig avdrag. Og du trenger ikke engang å eie Volvo-bussen din. I stedet kan du fokusere på å drive virksomheten din, mens vi tar hån om resten.

Avdragskreditt

Avdragskreditt

Den enkle veien til å bli eier av en Volvo-buss. Med regelmessige betalinger hver måned er bussen din etter den siste betalingen.

Volvo Financial Lease

Volvo Financial Lease

En effektiv måte å finansiere Volvo-bussen på med faste leieavtaler. Når avtalen utløper, kan du innbetale restverdien, utvide leieavtalen eller returnere bussen.

Volvo Operational Lease

Volvo Operational Lease

Med bussleasing får du bussen du ønsker deg, uten å måtte eie den. Når den faste leiekontrakten utløper, returnerer du bare kjøretøyet til oss.

Volvo Insurance

Volvo Insurance

Med Volvo Insurance får du førsteklasses forsikring. Våre forsikringsløsninger kan skreddersys for å passe til dine driftsforhold og spesielle behov.

plassholder
plassholder
Kontakt oss

Volvo Buss

Kontakt oss

Kontakt oss