Volvo 9500 er et fin introduksjon til Volvo-turistbussenes verden. Det er en svært kostnadseffektiv buss for reiser i mellomklassen. Vår drivstoffeffektive Euro 6-motor og store utvalg av drivstoffbesparende funksjoner gir suveren kjørbarhet og førsteklasses drivstofføkonomi. Med Volvo får du også ypperlig driftstid, pålitelighet og sikkerhet igjen for investeringen.

Den lønnsomme bussen

Volvo 9500 leveres med anerkjent Volvos anerkjente kvalitet, sikkerhet og ledende teknologi innen førsteklasses miljøytelse. Alt dette oppnår vi ved hele tiden å ha fokus på kostnadseffektivitet. Dette gjør Volvo 9500 til et svært rimelig, men likevel overraskende fleksibelt alternativ.

En bedre arbeidsplass

Volvo 9500 ber om å bli kjørt. En raskt reagerende motor kombinert med den nye versjonen av Volvo I-Shift-girkassen, gir en unik kjøreopplevelse. Raskere girskift gir bedre kjørekomfort og redusert drivstofforbruk. Du kan også velge den fantastiske Volvo Dynamic Steering-løsningen.

Legg ut på en tryggere kjøretur

Hos Volvo setter vi alltid sikkerheten først. Det ligger i genene våre. I Volvo 9500 bidrar alt fra grunnstrukturen til de avanserte førerassistansefunksjonene til å gjøre kjøreturen tryggere. Resultatet verdsettes av sjåfører og passasjer over hele verden, døgnet rundt.

Gi økt passasjerverdi

Volvo 9500 er den ultimate turistbussen for passasjerer som setter større pris på komfort til en rimelig penge enn luksus. Det luftige interiørdesignet skaper et attraktivt miljø for passasjerene. Setene leveres i anerkjent skandinavisk ergonomidesign som gir bedre komfort på reisen.

Det er mennesker som sitter bak rattet. Grunnprinsippet bak alt vi produserer hos Volvo, er sikkerhet, og slik må det fortsette å være.

Assar Gabrielsson og Gustav Larson

Volvos grunnleggere i 1927

Volvo 9500

FUNKSJONER

Sikkerhet i verdensklasse

Sikkerhet i verdensklasse

Avanserte systemer for sjåførassistanse, trepunkts sikkerhetsbelter og beskyttende strukturer av ypperste klasse er standard sikkerhetsfunksjoner fra Volvo.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Les mer om tjenestene våre som er utviklet for å holde Volvo 9500 i god stand og sikre maksimal driftstid.

Effektiv drivlinje

Effektiv drivlinje

Euro 6-motoren med 8 liter og opptil 350 hk er imponerende drivstoffeffektiv. Du kan spare en tosifret prosentdel på drivstoffkostnadene ved å kombinere den med våre verdiøkende tjenester.

Drivstoffbesparende aerodynamikk

Drivstoffbesparende aerodynamikk

I hastigheter over 80 km/t senker Dynamic Chassis Lowering kjøretøyet med 20 mm for å forbedre aerodynamikken og redusere drivstofforbruket med opptil 0,5 %.

Masse lagringsplass

Masse lagringsplass

Du kan tilby passasjerene trygg og praktisk oppbevaring hele veien. Med Volvo 9500 får du all kapasiteten du trenger.

Kjørekomfort

Kjørekomfort

Lavt støynivå, klimakontroll og en rekke personlige innstillinger gir forbedret kjørekomfort. Alt dette bidrar til å gjøre sjåførene fornøyde.

Sikkerhet

Sikkerhet

Kom trygt frem med Volvo-sikkerhet

Sikkerhet
VOLVO DYNAMIC STEERING

VOLVO DYNAMIC STEERING

Den ultimate kjøreopplevelsen

Se videoen

TJENESTER

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
I-COACHING

I-COACHING

Bedre kjøreferdigheter gir økt produktivitet

Sjåføratferd er nøkkelen til effektiv drift. Med I-Coaching får sjåføren umiddelbare tilbakemeldinger og veiledning for mer effektiv kjøring.

I-Coaching
FLÅTESTYRING

Flåtestyring

Oppfølging i sanntid på nettet

Flåtestyringen fører til kostnadsreduksjoner basert på detaljert og akkumulert datainformasjon i sanntid om hvordan kjøretøyet brukes.

Flåtestyring

LAST NED

Finn ut mer

Last ned brosjyren for å finne ut mer om Volvo 9500.

Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

Andre turistbusser

Volvo 9700
Volvo 9700

Fra A til B til hvor som helst.

Volvo 9900
Volvo 9900

Nærmere drømmen din.