Volvo 9700 er ditt fremste forretningsredskap, som dekker flere bruksområder uten at det går ut over produktiviteten. Du får en godt utstyrt turistbuss som enkelt kan tilpasses din virksomhet. Komfortabel chartertur? Langkjøring? Kanskje begge deler? Med lekker design, en drivstoffeffektiv og hurtigreagerende Euro 6-motor og en rekke drivstoffbesparende funksjoner har Volvo 9700 sjåfør- og passasjerappell så det holder.

Den originale Volvo-sikkerheten

Hos Volvo setter vi alltid sikkerheten først. Den ligger dypt i vårt DNA og påvirker måten vi tenker på og hvordan vi designer produktene våre. Resultatet verdsettes av sjåfører og passasjer over hele verden, døgnet rundt.

Sjåførenes drøm

Førermiljøet i Volvo 9700 er utformet for å gi uovertruffen kjørekomfort. Et romslig arbeidsmiljø med ergonomi i verdensklasse gjør at sjåføren holder fokus og årvåkenhet på topp. Du kan også velge den fantastiske funksjonen Volvo Dynamic Steering, som gjør at kjøringen blir svært enkel.

Finjustert for virksomheten din

Volvo 9700 er tilgjengelig med et stort utvalg av optimalisert utstyr. Du kan legge til det du trenger, avhengig av typen drift og passasjerenes forventninger. Resultatet blir en turistbuss som både overholder dine spesifikke krav og passasjerenes.

Passasjerenes turistbuss

Det flotte, luftige interiørdesignet og det skrånende gulvet skaper et attraktivt miljø for passasjerene. Sammen med det lave støynivået i bussen, det fantastiske klimaanlegget og underholdningssystemet om bord, kan vi love en passasjeropplevelse som overgår enhver forventning.

Det er mennesker som sitter bak rattet. Grunnprinsippet bak alt vi produserer hos Volvo, er sikkerhet, og slik må det fortsette å være.

Assar Gabrielsson og Gustav Larson

Volvos grunnleggere i 1927

Volvo 9700

Funksjoner

Sikkerhet i verdensklasse

Sikkerhet i verdensklasse

Avanserte systemer for sjåførassistanse, trepunkts sikkerhetsbelter og beskyttende strukturer av ypperste klasse er standard sikkerhetsfunksjoner fra Volvo.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Les mer om tjenestene våre som er utviklet for å holde Volvo 9700 i god stand og sikre maksimal driftstid.

Effektiv drivlinje

Effektiv drivlinje

Volvo 9700 er utstyrt med en drivstoffeffektiv 11-liters Euro 6-motor med opptil 460 hk. Du kan spare en tosifret prosentdel på drivstoffkostnadene ved å kombinere den med våre verdiøkende tjenester.

Spar drivstoff med I-See

Spar drivstoff med I-See

Det unike I-See-systemet lærer veiens topografi og bidrar til å spare opptil 2,5 % drivstoff ved kjøring med konstantfartholder.

Drivstoffbesparende aerodynamikk

Drivstoffbesparende aerodynamikk

I hastigheter over 80 km/t senker Dynamic Chassis Lowering kjøretøyet med 20 mm for å forbedre aerodynamikken og redusere drivstofforbruket med opptil 0,5 %.

Kjørekomfort

Kjørekomfort

Lavt støynivå, todelt klimakontroll og en rekke personlige innstillinger gir forbedret kjørekomfort.

Sikkerhet

Sikkerhet

Kom trygt frem med Volvo-sikkerhet

Sikkerhet
Volvo 9700

VOLVO DYNAMIC STEERING

Den ultimate kjøreopplevelsen

Se videoen

TJENESTER

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
I-COACHING

I-COACHING

Bedre kjøreferdigheter gir økt produktivitet

Sjåføratferd er nøkkelen til effektiv drift. Med I-Coaching får sjåføren umiddelbare tilbakemeldinger og veiledning for mer effektiv kjøring.

I-Coaching
FLÅTESTYRING

Flåtestyring

Oppfølging i sanntid på nettet

Flåtestyringen fører til kostnadsreduksjoner basert på detaljert og akkumulert datainformasjon i sanntid om hvordan kjøretøyet brukes.

Flåtestyring

LAST NED

Finn ut mer

Last ned brosjyren for å finne ut mer om Volvo 9700.

Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

Andre turistbusser

Volvo 9500
Volvo 9500

Maksimal produktivitet.

Volvo 9900
Volvo 9900

Nærmere drømmen din.