Volvo 9700

Den helt nye Volvo 9700 er vår mest allsidige buss noensinne. Uansett hvilken type drift – linjetrafikk eller charter – vil passasjerene oppleve komfort og sikkerhet mens du får nytte av forbedret produktivitet. For å gjøre valget enklere leverer vi Volvo 9700 i to forskjellige grunnspesifikasjoner og utstyrsnivåer. Begge har forbedret drivstoffeffektivitet, førsteklasses sikkerhetsnivå og en legendarisk kjørekomfort. Dette er bussen for alle dine reiser.

Ny serie med Volvo-busser

volvo bus care builder

DESIGN YOUR COACH AND BUSINESS SOLUTION

            

Start designing
For alle typer bussdrift

For alle typer bussdrift

Essensen av Volvo 9700 er fleksibilitet. Den kan konfigureres for å passe til enhver drift, og du kan veksle mellom ukedagskontrakter og chartertrafikk i helgene. Den leveres med to utstyrsnivåer og tre lengder. Alle har samme overordnede design og aerodynamiske egenskaper som Volvo 9900. Du kan velge mellom tre motorspesifikasjoner, flere interiøralternativer og en rekke smarte pakker, og kombinere funksjoner og tjenester på en ny måte.

Passasjertilfredshet

Passasjertilfredshet

Volvo 9700 leveres med flere komfortable seteversjoner. De er alle generøse, plassbesparende og lagd i attraktive, holdbare materialer. I taket er det romslige bagasjehyller og brukervennlige servicesett. Perfekt klima gjør det avslappende interiøret komplett, og hvis du velger å montere rullestolheis har du to alternative monteringssteder.

Sjåførytelse

Sjåførytelse

Førsteklasses ergonomi, kvikk motorrespons, den unike Volvo Dynamic Steering og en ny sjåførvarselassistent gjør Volvo 9700 til sjåførenes favoritt.

Les mer om ytelse
Sikkerhetssoner

Sikkerhetssoner

Med sikkerhetssoner kan du angi en maksimal hastighet for et definert område. Når bussen kommer inn i sonen, blir føreren varslet, og hastigheten begrenses. Dette skaper trygghet i bysentrum eller på farlige motorveiseksjoner.

Les mer om sikkerhetssoner
Driftstid

Driftstid

Bussens driftstid er nøkkelen til lønnsomhet. Med Volvo har du en rekke tjenester som holder bussen på veien og øker produktiviteten.

Les mer om driftstid
Volvo 9900
Koblet til bussen din

Koblet til bussen din

Gjennom Volvo Connect har du tilgang til våre tilkoblede tjenester. Når du mottar din nye Volvo-buss, får du gratis Volvo Connect-smarttelefonappen, som gir deg korte, ukentlige flåterapporter for alle dine nye busser. Dette gir deg god oversikt over ytelsen til hvert enkelt kjøretøy med hensyn til drivstofføkonomi, tomgang og avstand, noe som hjelper deg med å holde styr på viktige forretningsparametere. Vi tilbyr også mer avanserte tjenester som gir deg en mer omfattende oppfølging av flåtenes ytelse, slik at du kan ta grep for å forbedre drivstoffeffektiviteten, sikkerheten og driftstiden.

Volvo Care for optimalisert virksomhet

Volvo Care for optimalisert virksomhet

Nå som vi har lansert vårt nye treningsprogram, blir det mye enklere å kjøpe, eie og kjøre en Volvo-buss. Det nye tilbudet inkluderer våre beste busser noensinne, smarte pakker, en meny med finansierings- og forsikringsalternativer – og Volvo som din pålitelige forretningspartner. Vi kaller det Volvo Care, et tilbud for din neste reise.

Les mer om Volvo Care
Nous contacter

Volvo Bus

Pour nous contacter

Nous contacter