Utforsk Volvo 9700

Passasjerene har høye forventninger når det gjelder komfort og sikkerhet, og den nye Volvo 9700 vil tilfredsstille deres krav. Konfigurasjonen, setealternativene og de smarte pakkene bidrar til fremragende effektivitet. La Volvo 9700 være den nye pengemaskinen i flåten din.

Fargelegg turistbussen din

Du kan få Volvo-bussen din i nesten hvilken som helst farge. Bruk fargeprogrammet nedenfor for å få inspirasjon.

360 Viewer

Sjåførytelse

Sjåførytelse

Velkommen til å ta plass i det vi betrakter som den beste arbeidsplassen for bussjåfører på markedet. Et stabilt opphengt sete og et helt nytt buet dashbord, som er tilgjengelig i flere utførelser gir deg full kontroll. Du får hjelp av det nyeste innen sjåførassistentsystemer, som den nye sjåførvarselassistenten og vår kjente Volvo Dynamic Steering. Volvo 9700 leveres med motorspesifikasjoner på opptil 460 hk, og I-Shift gir den perfekte kombinasjonen av myk kjøring og høy gjennomsnittshastighet. Alt dette i tillegg til klassens ledende kontroll- og veifølelse.

Komfort for fornøyde passasjerer

Komfort for fornøyde passasjerer

Allsidigheten til den nye Volvo 9700 gjelder også passasjerkabinen. Utstyrsnivået Select er perfekt for kort- og mellomdistanseransport, mens Superior-spesifikasjonen er rettet mot langdistanse og komfortabel charter. Superior-nivået inkluderer luksuriøse detaljer og tillegg, samt et bredere utvalg av seter. Uavhengig av drisftstypen vil passasjerene nyte å reise i din nye Volvo 9700.

Aerodynamikk

Aerodynamikk

Volvo 9700 har overlegen aerodynamikk, noe som gir imponerende 4 % reduksjon i drivstofforbruk. Dette forbedres ytterligere av dynamisk chassis-senking ved marsjhastighet.

Les mer om design
Kjørekomfort

Kjørekomfort

Volvo har alltid vært foretrukket av sjåfører. Kraftige motorer, sømløse girskift og uovertruffen håndtering. Den helt nye Volvo 9700 gir en førsteklasses kjøreopplevelse.

Les mer om kjøreegenskaper
Drivstoffeffektivitet

Drivstoffeffektivitet

Den svært effektive Volvo-motoren, 12-trinns I-Shift-girkasse og utmerket aerodynamikk sparer drivstoff fra dag en. I tillegg kan du benytte deg av våre drivstoffbesparende tjenester.

Les mer om drivstoffeffektivitet

Sikkerhet

Det er sannsynligvis ingen tryggere måte å reise på veien på enn i en Volvo-buss. Aktive systemer bidrar til å unngå farlige situasjoner, og beskyttende sikkerhetsfunksjoner minimerer skadelige utfall i tilfelle en ulykke. Volvo-sikkerhet er innebygd fra starten.

Sikkerhetssoner

Sikkerhetssoner

Med sikkerhetssoner kan du angi en maksimal hastighet for et definert område. Når bussen kommer inn i sonen, blir føreren varslet og hastigheten begrenses. Dette skaper trygghet i bysentrum eller på farlige motorveiseksjoner.

Sjåførvarselassistent

Sjåførvarselassistent

Sikkerhet starter med sjåføren. Den nye sjåførvarslerassistenten registrerer om du er distrahert eller døsig, og signaliserer at det er tid for en pause.

Ny frontstruktur

Ny frontstruktur

Den nye frontkonstruksjonen er ytterligere forbedret sammenlignet med forrige generasjon. Den gir en vesentlig forbedret beskyttelse i et bredere spekter av frontsammenstøt, og kan absorbere mer energi.

Infotainment

Infotainment

Volvo 9700 tilbyr en rekke alternativer for å gjøre reisen enda mer behagelig for passasjerene. Alle infotainment-enheter har en brukervennlig plassering og layout, og er lette for sjåføren og guiden å betjene. Lyd- og videokilder, individuelt tilgjengelig innhold og førsteklasses bildekvalitet. Bluetooth-tilgang for strømming av media og telefoni. DAB+-støtte, mini SD-Ram-leser og USB-port for lyd og video-strømming og en AUX-IN-lydinngang.

Utstyrspakker

Utstyrspakker

Gjør Volvo-bussen enda mer til din egen ved å legge til funksjoner og tjenester som virkelig utgjør en forskjell. Utforsk de verdiøkende pakkene her.

Utstyrspakker