Volvo 9700 DD

Vi introduserer et nytt nivå for dine reiser

Nye Volvo 9700 DD er løsningen for deg som ønsker maksimal kapasitet og allsidighet, i kombinasjon med Volvos sikkerhet og kvalitet. Vår dobbeltdekker transporterer opptil 96 passasjerer på en komfortabel og trygg måte. Med mange muligheter for individuell tilpasning, er det lett å skape din perfekte ekpressbuss.

Kapasitet på et høyere nivå

Kapasitet på et høyere nivå

Volvo 9700 DD utvider dine forretningsmuligheter. Med opp til 96 komfortable seter, kan enda flere passasjerer få gleden av å reise med en Volvo. Layouten er fleksibel, og setekonfigurasjon, toalettløsninger og kjøkken, kan tilpasses ditt behov. Det finnes også en rekke tilvalg som kan gjøre din dobbeltdekker enda bedre.

For your Passengers

Bygget for dine passasjerer

Enhver bussreise er oppfyllelsen av din virksomhets kundeløfte, nemlig at dine passasjerer kommer trygt frem til sin destinasjon, behagelig og i tide. Med 9700 DD, overgår du disse løftene. Passasjerene får en komfortabel reise i gode stoler, med et romslig interiør, og all bagasje i separate rom. Alle slike detaljer er med på å få turen til å virke kortere.

Volvo Står for sikkerhet

Volvo Står for sikkerhet

I enhver Volvo, er sikkerheten innebygget fra start. Stabiliteten og de gode kjøreegenskapene, reduserer faren for hendelser, og sjåføren får hjelp fra Volvos rike utvalg av systemer for førerassistanse. Alle setene kan utstyres med trepunkts setebelter. I tillegg er det ISOFIX-innfestning for barnestoler, og forhøyde sitteputer for de litt større barna.

Opp til 96 passasjerer

Våre tjenester

Volvo tilbyr et bredt utvalg av tjenester, designet for at du skal oppleve størst mulig grad av produksjon og oppetid. Det viktigste for din virksomhet er å holde bussene på veien, så mye som mulig, til en lavest mulig kost. Dette vet vi. Derfor tilbyr vi en rekke tillegstjenester som kan forbedre din virksomhets ytelse. Vi vil enkelt og greit være din beste forretningspartner.

Servicekontrakt

Oppetid er den viktigste forutsetningen for en lønnsom bussvirksomhet. En servicekontrakt er den enkleste løsningen for å oppnå dette. Velg mellom Blue- og Goldkontrakt.

 

Les mer om Servicekontrakt

 

Safety zones

Med geofencing teknologi, kan du med Volvo Safety Zones, sørge for at det alltid kjøres trygt. I all enkelhet betyr dette at du selv definerer geografiske områder, små eller store, der bussen ikke kan kjøres fortere enn det du definerer som trygt. Enten i Depotet, over veiarbeidsområder, eller ved en skole.

 

Les mer om Safety zones

 

Fleet management

Med Volvos Fleet Management, har du til enhver tid kotroll på bussflåten din. Du kan blant annet følge med på drivstofforbruk, og førernes prestasjoner.

 

Les mer om Fleet management

 

Oppetid

Oppetid

Oppetid bertyr inntekt. Uplanlagte stopp kan føre til store kostnader og dårlig rykte for din virksomhet. Volvos busser er pålitelige i alle former for trafikk. Med våre oppetidstjenester og servicekontrakter, sørger vi for rett vedlikehold og riktige reparasjoner til rett tid, uten at det behøver å forstyrre virksomheten din.

Les mer om Oppetid
Ta vare på førerene dine

Ta vare på førerene dine

Alt begynner med føreren.  Passasjerkomfort, sikkerhet, drivstofforbruk, ja til og med vedlikeholdskostnader, er avhengig av din førers kompatanse, erfaring og kunnskap. Her kan Volvo bidra på flere måter. Vi konstruerer drivlinje og førermiljø på en slik måte at føreren har full oversikt og kontroll, uten at det går ut over komforten. I tillegg tilbyr vi avansert førercoaching, samt telematikkbasert oppfølging med direkte tilbakemelding, slik at føreren kan utvikle seg kontinuerlig.

Les mer om Ta vare på førerene dine
Volvo connect

Volvo connect

Volvo Connect-appen er den enkleste måten å få oversikt over flåtens prestasjoner. Den gir et oversiktlig sammendrag av Fleet management-tjenesten, samtidig som du kan følge hvert enkelt kjøretøy. Drivstofforbruk, kjørelengde, snittfart, tomgangskjøring og utslipp. I appen kan du få ukentlige, kvartalsvise og årlige rapporter for opptil 50 kjøretøy. Appen er tilgjelgelig til å begynne med for 9700, 9700DD og 9900.

Read more about Volvo Connect
Volvo Buss

Volvo Buses

Ta kontakt

Kontakt oss