Volvo 9700DD

Volvo 9700 DD

UTFORSK

Du ser med en gang at vår dobbeltdekker er noe helt spesielt. Imponerende størrelse og utseende, tydelig Volvosignatur, og et imøtekommende uttrykk. Bussen kommer uten tvil til å synes på veiene, og dine passasjerer vil elske den.

Føreren i fokus

Føreren i fokus

Førerplassen i Volvo 9700 DD er helt spesiell. Den er løftet, og plassert på en platform. Dette betyr bedre sikt og sikkerhet. Setet er selvfølgelig luftfjæret, og kan tilpasses enhver fører, kort eller lang. Dashbordet er tydelig og logisk med all betjening på rett sted. Volvo 9700 DD kan leveres med alle Volvo sine førerassistentsystemer.

Velkommen ombord

Velkommen ombord

Store brede dører leder inn til et romslig, delikat interiør. I første etasje har du en kabin med 17 seter, og et område som kan konfigureres til å ha plass til rullestol. Tilgang til andre etasje er via to trapper, en ved hver dør, som tar deg til en lys og avslappende avdeling i andre etasje. Begge etasjer kan utstyres med romslige bagasjehyller, mens større gjenstander kan lagres i bagasjerommet nede.

Enkelt og komfortabelt

Enkelt og komfortabelt

Nye Volvo 9700 DD er ideel for ekpressbussruter. Ikke bare har den stor kapasitt, men også enkel av- og påstigning. Med opptil 96 seter er god passasjerflyt viktig, både for effektivitet, og passasjeropplevelse. Ombord finner du seter fra Volvo Coach-sortimentet, med nedfellbare seterygger, armlener, og mulighet for foldbare fothvilere. Begge etasjer kan utstyres med bagasjehyller, og USB- og ladeuttak for lading av dine mobile enheter.

Ren kraft

Ren kraft

Volvos D11-motor leverer 460 hk, og hele 2200 Nm dreiemoment. Den bruker lite drivstoff, og er sertifisert for drift med HVO, som gjør at den kan kjøres helt fossilfritt.

En stabil platform

En stabil platform

Volvo 9700 DD er basert på det velprøvde chassiet B11R, som er basisen for hele vårt coach-sortiment. Dette gjør logistikk rundt deler og vedlikehold enkelt, fordi de fleste av delene er felles med andre Volvomodeller.

All den plass du kan trenge

All den plass du kan trenge

I tillegg til bagasjehyllene, finnes et massivt bagasjerom på hele 7 kubikkmeter. Dessuten gjør sidehengslet luke lasting og lossing enklere enn med tradisjonelle luker.

design

Moderne, attraktivt design

Det er ingen tvil om at vår nye dobbeltdekker er en Volvo. De v-formede frontlyktene, den unike sidelinjen og et kraftfullt helhetsinntrykk, gjør at den skiller seg fra mengden. Den er også en tydelig del av Coach-familien, med klare likhetstrekk både foran og bak. Dette gjør at bussen utstråler sikkerhet og pålitelighet, slik denne bussen er bygget får å gi.

Bygget av Carrus Delta

Bygget av Carrus Delta

Volvo 9700 DD har en helt ny indre og ytre struktur, integrert med et velprøvd chassis. Carrus Delta, langvarig samarbeidspartner med Volvo, har lykkes med å kombinere stabilitet og styrke med lav vekt. Bussen har et veldig lavt tyngdepunkt takket være en helt ny takkonstruksjon. Resultatet er en dobbeltdekker med høy komfort, enestående kjøreegenskaper, slik at den ivaretar den genuine Volvofølelsen.

Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss