Dummy

Utforsk Volvo 9700 dobbeltdekker

Du ser det med én gang. Volvo 9700 dobbeltdekker er spesiell. Den er stor, den er tøff og den er veldig Volvo. Den kan spesifiseres for en førsteklasses tur- og charteropplevelse samt for effektiv rutekjøring. Passasjerene vil elske den, og det vil sjåførene dine også.

Sjåfør

Utformet rundt sjåføren

Førermiljøet i Volvo 9700 DD er sannsynligvis den beste sjåførarbeidsplassen i en dobbeltdekker. Ergonomisk, fokusert og komfortabel, plassert på en hevet plattform som sørger for forbedret sikkerhet og synlighet. Det opphengte setet kan justeres slik at alle sjåfører kan finne sin perfekte arbeidsstilling. Instrumentene er enkle å lese på det buede instrumentbordet og alle kontroller er innenfor komfortabel rekkevidde. I tillegg kan du spesifisere bakovervendte kameraer i stedet for eksterne sidespeil. For ekstra sikkerhet og komfort kan Volvo 9700 DD også utstyres med et 360° kamerasystem rundt kjøretøyet for å unngå skjule hjørner samt et varslingssystem for blindsonen som varsler sjåføren hvis en fotgjenger, syklist eller motorsyklist registreres i kjøretøyets blindsone.

Velkommen om bord

Tre inn gjennom de to brede dørene, så kommer du til et romslig og tiltalende interiør. Første etasje er en veldimensjonert kabin med opptil 25 seter, og selvfølgelig med mulighet til å lage plass til rullestol. Over setene er det romslige bagasjehyller for personlige eiendeler og brukervennlige kontroller. Du kan velge mellom forskjellige toalettalternativer og skreddersy kjøkkenløsningen for å passe til behovene dine, for eksempel med et kjøleskap, kaffemaskin og mikrobølgeovn.

Øk komforten

To praktiske trapper rett innenfor dørene legger til rette for god passasjerflyt og tar deg til andre etasje. Der ønskes du velkommen til lyse og avslappende omgivelser. Det valgfrie soltaket som strekker seg fra fronten og helt bak forsterker den luftige følelsen. Passasjerene sitter i komfortable Volvo-seter, som av mange kunder anses som de mest komfortable setene på markedet. Det er romslige bagasjehyller og brukervennlige kontroller og du kan spesifisere USB- og 230V-uttak for lading av mobiler og datamaskiner.

Tak med vindu eller 360-turFå en 360◦ omvisning i 9700 DD

Start 360◦ omvisning
Førsteklasses klima og underholdning

Førsteklasses klima og underholdning

Et perfekt inneklima og allsidige infotainmentsystemer garanterer en komfortabel reiseopplevelse i Volvo 9700 DD. Det kraftige klimasystemet kan håndtere de mest ekstreme værforholdene, fra iskalde nordiske vintre til varme middelhavssomre. Infotainmentsystemet om bord kan skreddersys for å oppfylle kravene dine. Uansett hva du velger, vil enhetene ha en brukervennlig plassering og et brukervennlig oppsett, slik at det er enkelt for sjåføren og guiden å betjene dem.

 Bagasjeplass

Bagasjekapasitet for alle behov

Bagasjeplassen er maksimert i Volvo 9700 DD. I tillegg til bagasjehyller over setene i begge etasjene, er det optimalisert lagringsplass under trappen foran. For større gjenstander har Volvo 9700 DD et bagasjerom med kapasitet på opptil 8 m3. Store, topphengslede luker og en stor dør med sidehengsler med praktiske trinn legger til rette for lasting og lossing.

I Volvo-sikkerhet

Det er sannsynligvis ingen tryggere måte å reise på veien på enn i en Volvo-buss. Aktive systemer bidrar til å unngå farlige situasjoner, og beskyttende sikkerhetsfunksjoner minimerer skadelige utfall i tilfelle en ulykke. I hver Volvo er sikkerhet innebygd fra starten. Det er en hjørnestein i arven vår og i strategien vår for fremtiden.

Dummy

Kjørefeltassistent

Holder oversikt over veibanenes markeringer og advarer sjåføren når det er fare for utilsiktet fravik fra kjørefelt.

Kjørefeltassistent
Dummy

Sjåførvarselassistent

Sikkerhet starter med sjåføren. Sjåførvarslerassistenten registrerer om du er distrahert eller døsig, og signaliserer at det er tid for en pause.

Sjåførvarselassistent
Dummy

Sikker sjåførposisjon

I Volvo 9700 DD sitter sjåføren på en forhøyet plattform lenger bort fra fronten av bussen. En posisjon som forbedrer sikten og førersikkerheten.

Nærbilde av frontlys

En Volvo i alle detaljer

Volvo 9700 DD er stor, tøff og veldig Volvo. De v-formede frontlysene, den unike linjen på siden og en dynamisk og aerodynamisk utforming som virkelig sier: denne bussen er både god å kjøre og god å sitte på i. Med designtrekk fra våre førsteklasses busser både foran og bak og former som uttrykker komfort og sikkerhet, er Volvo 9700 DD et tydelig medlem av Volvos bussfamilie.

Motor

Volvo-kraft fra HVO og biodiesel

Som sjåfør vil du sette pris på den kraftige 11-liters Volvo-motoren som leverer 460 hk og hele 2200 Nm dreiemoment for komfortabel og uanstrengt kjøring. Den er svært drivstoffeffektiv og sertifisert for både HVO-drivstoff og B100-biodiesel (RME) for fossilfri drift. Drivlinjen inneholder også vår legendariske I-Shift-girkasse som kombinerer jevne og nøyaktige girskift med høy gjennomsnittshastighet og enestående kjørbarhet.

 Bagasjeplass

Ekspressbuss med maksimal komfort

Volvo 9700DD finnes også i en versjon spesielt designet for ekspressbusstrafikk. Den er 4,25 meter høy, som gir takhøyde på hele 1,90 i toppetasjen. Det betyr at du kan tilby inntil 96 passasjerer, en enestående behagelig og trygg reise, med Volvos sikkerhet og kvalitet. Selvfølgelig er bussens layout fleksibel, slik at du også her kan du bestille den kofigurasjonen av sitteplasser, kjøkken, toalett og rullestolplass, som passer best for din virksomhet.

Kontakt oss

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kontakt oss