Volvo 9900

Den helt nye Volvo 9900 handler om luksus. Passasjerene vil glede seg over å reise med høyest mulig komfort og stil, mens du får glede av det enkle eierskapet. Allerede på avstand utstråler Volvo 9900 kraft, eleganse og sikkerhet. Premium-følelsen er like sterk på innsiden, med materialer av høy kvalitet, fint utformede detaljer og trim, komfortable seter, perfekt klima og en svært avslappende atmosfære. En buss for den ultimate reisen.

Ny serie med Volvo-busser

volvo bus care builder

DESIGN YOUR COACH AND BUSINESS SOLUTION

            

Start designing
Designet for den ultimate reisen

Designet for den ultimate reisen

Et solid inntrykk og en særegen personlighet. I det øyeblikket du møter Volvo 9900, føler du at denne bussen er spesiell. Elegansen og de attraktive detaljene fanger virkelig øyet. Utformingen av den unike vinduslinjen og vinduets grafikk understreker det luksuriøse inntrykket. En avrundet front gir bussen et vennlig, men selvsikkert ansikt, og kombinerer godt utseende med utmerket aerodynamikk. I tillegg skaper Volvos V-formede signaturlykter en sterk identitet, også på avstand.

Passasjerenes førstevalg

Passasjerenes førstevalg

Dette er bussen for den mest kravstore passasjer. Setene er komfortable, med nøye utvalgte materialer, elegante detaljer og harmoniske fargetemaer. Volvo 9900 tilbyr unik synlighet takket være den skrånende vinduslinjen og det hellende gulvet. Et perfekt klima- og et førsteklasses, allsidig infotainmentanlegg er med på å gjøre denne bussen til passasjerenes førstevalg.

Bussens driftstid

Driftstid

Bussens driftstid er nøkkelen til lønnsomhet. Med Volvo har du en rekke tjenester som holder bussen på veien og øker produktiviteten.

Les mer om driftstid
Sikkerhetssoner

Sikkerhetssoner

Med sikkerhetssoner kan du angi en maksimal hastighet for et definert område. Når bussen kommer inn i sonen, blir føreren varslet, og hastigheten begrenses automatisk. Dette skaper trygghet i bysentrum eller på farlige motorveiseksjoner.

Les mer om sikkerhetssoner
Sjåførytelse

Sjåførytelse

Det helt nye førermiljøet er en førsteklasses opplevelse – ergonomisk, fokusert og komfortabelt. Legg til sjåførvarslingsstøtte, der sjåføren blir varslet om han eller hun er sliten eller ufokusert.

Les mer om ytelse
Volvo 9900
Koblet til bussen din

Koblet til bussen din

Gjennom Volvo Connect har du tilgang til våre tilkoblede tjenester. Når du mottar din nye Volvo-buss, får du gratis Volvo Connect-smarttelefonappen, som gir deg korte, ukentlige flåterapporter for alle dine nye busser. Dette gir deg god oversikt over ytelsen til hvert enkelt kjøretøy med hensyn til drivstofføkonomi, tomgang og avstand, noe som hjelper deg med å holde styr på viktige forretningsparametere. Vi tilbyr også mer avanserte tjenester som gir deg en mer omfattende oppfølging av flåtenes ytelse, slik at du kan ta grep for å forbedre drivstoffeffektiviteten, sikkerheten og driftstiden.

Volvo Care for optimalisert virksomhet

Volvo Care for optimalisert virksomhet

Nå som vi har lansert vårt nye opplæringsprogram, blir det mye enklere å kjøpe, eie og kjøre en Volvo-buss. Det nye tilbudet inkluderer våre beste busser noensinne, smarte pakker, en meny med finansierings- og forsikringsalternativer – og Volvo som din pålitelige forretningspartner. Vi kaller det Volvo Care, et tilbud for din neste reise.

Les mer om Volvo Care
Nous contacter

Volvo Bus

Pour nous contacter

Nous contacter