Med Volvo 9900 får både passasjerer og sjåfører en førsteklasses opplevelse. Dette er en luksusturistbuss som gir komfort, kvalitet og inspirasjon på et høyere nivå. Uansett hvor lang reisen er, vil selv de mest krevende kundene huske den med glede. Og det samme vil sjåføren, etter å ha kjørt vår drivstofføkonomiske, men likevel svært responsive Euro 6-motor og opplevd alle våre drivstoffbesparende funksjoner.

En førsteklasses passasjeropplevelse

Det flotte interiørdesignet, den gode plassen og det skrånende gulvet skaper et førsteklasses miljø for passasjerene. De beste Volvo-setene, nøye utvalgte materialer og eksklusive detaljer bidrar til inntrykket av høy kvalitet. Med lavt støynivå, førsteklasses klimaanlegg og et avansert underholdningssystem kan vi sørge for at reisen overgår passasjerenes forventning.

Sjåførenes drøm

Volvo 9900 er sjåførenes turistbuss. De gode styreegenskapene og den raske responsen fra den kraftige motoren gjør at du føler deg som ett med turistbussen. Den nye versjonen av Volvos 12-trinns I-Shift-girkasse er optimalisert for turistbusser, og gir raskere og jevne girskifter. I tillegg gjør den fantastiske funksjonen Volvo Dynamic Steering at kjøringen blir svært enkel. Uovertruffen kjøreinspirasjon og komfort på arbeidsplassen.

Luksus er personlig

Selv om turistbusser handler om å reise sammen, er hver passasjer også et enkeltindivid. Med Volvo 9900 kan du få alle passasjerene til å føle seg spesielle. Luksusinteriøret kan utvides med ulike alternativer for bord, fotstøtter og andre praktiske funksjoner, som til sammen bidrar til en svært avslappende reise.

Sikkerheten først

Alle Volvos turistbusser har en rekke viktige sikkerhetsfunksjoner. Trepunkts sikkerhetsbelter, Front Impact Protection og Front Underrun Protection er standard sikkerhetsfunksjoner fra Volvo, og dette er gode eksempler på at vi bryr oss om passasjerene, sjåføren og folk i andre kjøretøy. Volvo står for sikkerhet.

Det er mennesker som sitter bak rattet. Grunnprinsippet bak alt vi produserer hos Volvo, er sikkerhet, og slik må det fortsette å være.

Assar Gabrielsson og Gustav Larson

Volvos grunnleggere i 1927

Volvo 9900

Funksjoner

Sikkerhet i verdensklasse

Sikkerhet i verdensklasse

Avanserte systemer for sjåførassistanse, trepunkts sikkerhetsbelter og beskyttende strukturer av ypperste klasse er standard sikkerhetsfunksjoner fra Volvo.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Med en servicekontrakt på gullnivå holder du Volvo 9900 så god som ny i mange år. Passasjerene dine fortjener det.

Masse tilgjengelig kraft

Masse tilgjengelig kraft

11-litersmotoren Euro 6 med opptil 460 HK gir en jevn og problemfri kjøreopplevelse. Du kan spare en tosifret prosentdel på drivstoffkostnadene ved å kombinere den med våre verdiøkende tjenester.

Spar drivstoff med I-See

Spar drivstoff med I-See

Det unike I-See-systemet lærer veiens topografi og bidrar til å spare opptil 2,5 % drivstoff ved kjøring med konstantfartholder.

Drivstoffbesparende aerodynamikk

Drivstoffbesparende aerodynamikk

I hastigheter over 80 km/t senker Dynamic Chassis Lowering kjøretøyet med 20 mm for å forbedre aerodynamikken og redusere drivstofforbruket med opptil 0,5 %.

Ren nytelse

Ren nytelse

De unike Volvo-setene har tidløs skandinavisk design, og sørger for at alle typer passasjerer kan oppleve førsteklasses komfort.

Sikkerhet

Sikkerhet

Kom trygt frem med Volvo-sikkerhet

Sikkerhet
Volvo 9900

VOLVO DYNAMIC STEERING

Den ultimate kjøreopplevelsen

Se videoen

TJENESTER

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
I-COACHING

I-COACHING

Bedre kjøreferdigheter gir økt produktivitet

Sjåføratferd er nøkkelen til effektiv drift. Med I-Coaching får sjåføren umiddelbare tilbakemeldinger og veiledning for mer effektiv kjøring.

I-Coaching
FLÅTESTYRING

Flåtestyring

Oppfølging i sanntid på nettet

Flåtestyringen fører til kostnadsreduksjoner basert på detaljert og akkumulert datainformasjon i sanntid om hvordan kjøretøyet brukes.

Flåtestyring

LAST NED

Finn ut mer

Last ned brosjyren for å finne ut mer om Volvo 9900.

Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

Andre turistbusser

Volvo 9500
Volvo 9500

Maksimal produktivitet.

Volvo 9700
Volvo 9700

Fra A til B til hvor som helst.