Utforsk Volvo 9900

Passasjerene forventer en førsteklasses opplevelse, og den nye Volvo 9900 vil definitivt oppfylle deres forventninger. Det sofistikerte interiøret med nøye utvalgte materialer, elegante detaljer og førsteklasses seter med høyeste komfort skaper en luksuriøs atmosfære. Bussen leveres i tre lengder: 12,4, 13,1 eller 14 m. La Volvo 9900 være det nye flaggskipet i flåten din.

Fargelegg turistbussen din

Du kan få Volvo-bussen din i nesten hvilken som helst farge. Bruk fargeprogrammet nedenfor for å få inspirasjon.

Et ny design – mye mer enn styling

En ny design – mye mer enn styling

Volvo 9900 er designet for å uttrykke den komforten og luksusen som passasjeren kan forvente. Utover stylingen betyr det nye designet også forbedret aerodynamikk, bedre stabilitet ved høyere hastigheter og en ny frontstruktur som forbedrer sikkerheten ytterligere. Samtidig er det mer plass enn noensinne for bagasjen. Alt til fordel for din bedrift.

Fremragende passasjerkomfort

Fremragende passasjerkomfort

Passasjerene ønskes velkommen av et innbydende og romslig interiør. Sofistikert belysning legger til den luksuriøse atmosfæren. Setene i Volvo 9900 er våre mest komfortable noensinne. Ergonomisk design og et bredt spekter av justeringer sikrer at alle kan finne en perfekt sittestilling. Bagasjehyllene over passasjerene er skjult av praktiske luker med elegante detaljer for å gi en ekstra følelse av luksus.

Overlegen ergonomi for sjåføren

Overlegen ergonomi for sjåføren

Sett deg i den helt nye førerplassen og du føler det med en gang: det rene oppsettet, buet rundt deg for å gi et ergonomisk arbeidsmiljø. Harmonisk, funksjonelt design der alt er innenfor praktisk rekkevidde. Legger du til de elegante interiørdetaljene, skinnrattet og det perfekt opphengte setet, får du virkelig en luksuriøs opplevelse. Sjåføren får hjelp av det nyeste innen sjåførassistentsystemer, som den nye sjåførvarselassistenten og vår kjente Volvo Dynamic Steering.

360 Viewer

Ytelse

Volvo 9900 leveres med motorspesifikasjoner på opptil 460 hk. Med den legendariske I-Shift-girkassen rettes kraften trygt mot asfalten og gir den perfekte kombinasjonen av myk kjøring og høy gjennomsnittshastighet. Legg til førsteklasses håndtering og veifølelse.

Aerodynamikk

Aerodynamikk

Volvo 9900 har overlegen aerodynamikk – bussen er både høyere og lengre enn sin forgjenger, men drivstofføkonomien forblir den samme.

Les mer om design
Kjørekomfort

Kjørekomfort

Volvo har alltid vært foretrukket av sjåfører. Kraftige motorer, sømløse girskift og uovertruffen håndtering med Volvo Dynamic Steering. Den helt nye Volvo 9900 gir en førsteklasses kjøreopplevelse.

Les mer om kjøreegenskaper
Drivstoffeffektivitet

Drivstoffeffektivitet

Den svært effektive Volvo-motoren, 12-trinns I-Shift-girkasse og utmerket aerodynamikk sparer drivstoff fra dag en. I tillegg kan du benytte deg av våre drivstoffbesparende tjenester.

Les mer om drivstoffeffektivitet

Sikkerhet

Det er sannsynligvis ingen tryggere måte å reise på veien på enn i en Volvo-buss. Aktive systemer bidrar til å unngå farlige situasjoner, og beskyttende sikkerhetsfunksjoner minimerer skadelige utfall i tilfelle en ulykke. Volvo-sikkerhet er innebygd fra starten.

Sikkerhetssoner

Sikkerhetssoner

Med sikkerhetssoner kan du angi en maksimal hastighet for et definert område. Når bussen kommer inn i sonen, blir føreren varslet, og hastigheten begrenses. Dette skaper trygghet i bysentrum eller på farlige motorveiseksjoner.

 

Sjåførvarselassistent

Sjåførvarselassistent

Sikkerhet starter med sjåføren. Den nye sjåførvarslerassistenten registrerer om du er distrahert eller døsig, og signaliserer at det er tid for en pause.

Ny frontstruktur

Ny frontstruktur

Den nye frontkonstruksjonen er ytterligere forbedret sammenlignet med forrige generasjon. Den gir en vesentlig forbedret beskyttelse i et bredere spekter av frontsammenstøt, og kan absorbere mer energi.

Utforsk Volvo 9900
Infotainment

Infotainment

Volvo 9900 tilbyr en rekke alternativer for å gjøre reisen enda mer behagelig for passasjerene. Alle infotainment-enheter har en brukervennlig plassering og layout, og er lette for sjåføren og guiden å betjene. Lyd- og videokilder, individuelt tilgjengelig innhold og førsteklasses bildekvalitet. Bluetooth-tilgang for strømming av media og telefoni. DAB+-støtte, mini SD-Ram-leser og USB-port for lyd og video-strømming og en AUX-IN-lydinngang.

Utstyrspakker

Utstyrspakker

Gjør Volvo-bussen enda mer til din egen ved å legge til funksjoner og tjenester som virkelig utgjør en forskjell. Utforsk de verdiøkende pakkene her.

Utstyrspakker