Hvorfor Volvo

Hvorfor Volvo

Hvorfor Volvo

Det er mange åpenbare grunner til at så mange operatører har valgt en Volvo-buss. Årsakene spenner fra sikkerhet, komfort og effektivitet til pålitelighet og andrehåndsverdi. Men det er mye mer enn det. Vi forbedrer oss hele tiden for å gjøre Volvo til det beste valget for din virksomhet. Til syvende og sist er det passasjerene dine og resultatene til bedriften din vi bryr oss mest om.

I Volvo-sikkerhet

I Volvo-sikkerhet

Sikkerhet er en del av Volvos DNA. Den er innebygd fra starten i alle våre produkter, og er en kjerneverdi for varemerket vårt. La passasjerene reise sikkert med Volvo.

Les mer om sikkerhet
Volvo-ytelse for komfort

Ytelse for komfort

En Volvo-buss er designet for å tilfredsstille passasjerer, sjåfører og eiere. Den unike ytelsen til bussene våre gir komfort, kjøreglede og produktivitet.

Les mer om ytelse
Volvo drivstoffeffektivitet

Drivstoffeffektivitet

Drivstoff er en stor kostnad i en bussvirksomhet. Hver liter spart på grunn av Volvos teknologi og tjenester har en direkte innvirkning på bunnlinjen.

Les mer om drivstoffeffektivitet
Skandinavisk design

Skandinavisk design

Vår designfilosofi er en utvikling av den gamle sterke skandinaviske designtradisjonen, som er basert på Volvos kjerneverdier.

Les mer om design
Mot 100 % driftstid

Mot 100 % driftstid

Uplanlagte stopp kan bety høye kostnader og redusert produktivitet. Driftstidstjenester og servicekontrakter sikrer riktig vedlikehold til rett tid.

Les mer om driftstid
Servicenettverk

Servicenettverk

Volvos europeiske nettverk er forsterket med spesialiserte busservicesenter og fagteknikere som står klar til å hjelpe når behovet oppstår.

Les mer om servicenettverket
Den helt nye Volvo 9000-serien

Den helt nye Volvo 9000-serien

Komfort, sikkerhet, kjørekomfort og produktivitet er hjørnesteinene i Volvos nye buss-tilbud.

Utforsk Volvo 9000-serien