Skandinavisk design

Skandinavisk design

En helhetlig designfilosofi er hemmeligheten bak den karakteristiske personligheten og den innebygde funksjonaliteten til den nye Volvo 9000-serien. En utvikling av vår sterke skandinaviske designtradisjon, basert på Volvos kjerneverdier for sikkerhet, miljøvern og kvalitet.

Design som en kvalitetserklæring

Design som en kvalitetserklæring

«Jeg hadde tre klare mål da jeg designet den nye Volvo 9000-serien», sier designdirektør Dan Frykholm. «Jeg ønsket at det utvendige designet skulle kombinere en klar Volvo-merkeidentitet med drivstoffeffektivitet. Førerområdet måtte være av høy kvalitet, og jeg ville fokusere på sjåførkontroll. I tillegg ønsket jeg å skape et komfortabelt og lekkert interiør, der passasjerene kunne føle seg avslappede og trygge og nyte turen. Vi er svært stolte av resultatet.»

Skandinavisk design
Volvo V-formede lys

Volvo V-formede lys

Volvo 9000-serien har kraftige frontlykter med integrerte V-formede signaturkjørelys. En sterk identitetsbærer.

Vennlig og trygg

Vennlig og trygg

Emblemområdet, de V-formede lyktene og støtfangeren skaper et vennlig og trygt ansikt. Et kompetent og innbydende uttrykk.

Aerodynamikk og lavere drivstofforbruk

Aerodynamikk

Den avrundede fronten, de rene sidene og de karakteristiske bakre hjørnene bidrar til utmerket aerodynamikk og lavere drivstofforbruk.

Sjåførmiljø

Sjåførmiljø

Volvo har et solid rykte for ergonomi i verdensklasse, og den nye Volvo 9000-serien bygger videre på den arven. Det nye sjåførmiljøet fokuserer på førerens kontroll og førerkomfort. Oppsettet er rolig, med flytende linjer og intuitiv gruppering av kontroller. Instrumentene er enkle å se, og alt er innenfor en praktisk rekkevidde.

Den helt nye Volvo 9000-serien

Den helt nye Volvo 9000-serien

Komfort, sikkerhet, kjørekomfort og produktivitet er hjørnesteinene i Volvos nye buss-tilbud.

Utforsk Volvo 9000-serien