Den velkjente Volvo-drivstoffeffektiviteten

Fokus på drivstoffeffektivitet

Drivstoff er i de fleste tilfeller den aller største kostnaden i en bussvirksomhet. Hver sparte liter har direkte innvirkning på bunnlinjen. Videre er spart drivstoff det samme som redusert utslipp, så fordelen er enda større. Volvo tilbyr svært drivstoffeffektive kjøretøy og betydelige forbedringer takket være et omfattende utvalg av tjenester og funksjoner.

I-See

I-See

En verdifull funksjon som kan redusere drivstofforbruket med opptil 2,5 %. Den lærer topografien på en rute og optimaliserer akselerasjon, girskift og bremsing ved kjøring med cruise control.

Dynamisk chassis-senking

Dynamisk chassis-senking

Ved marsjfart over 80 km/t senkes bussen med 20 mm, noe som reduserer luftmotstanden og drivstofforbruket.

Volvo Connect

Volvo Connect

Gjennom Volvo Connect har du tilgang til våre tilkoblede tjenester. Vår gratis Volvo Connect-smarttelefonapp gir korte ukentlige flåterapporter for alle de nye bussene.

Flåterapporter

Flåterapporter

Med tilkoblede busser kan du øke lønnsomheten på flere måter. Ved hjelp av flåtehåndteringsrapportene kan du holde styr på kjøretøy og kjøredata, og du kan identifisere for høyt drivstofforbruk. Ved å bruke rapporter som grunnlag for handlinger kan du forvente betydelige drivstoffbesparelser på 10 % eller mer. Du kan skreddersy rapportinnholdet til dine spesifikke behov, og få rapporter levert per kjøretøy, sjåfør, gruppe eller flåte.

Sjåføropplæring

Sjåføropplæring

Volvo tilbyr avansert sjåføropplæring, noe som er svært nyttig selv for dyktige og erfarne sjåfører. Når du velger effektivitetspakken er kurs i drivstoffeffektiv kjøring inkludert. Denne profesjonelle opplæringsøkten vil hjelpe deg og sjåførene dine med å utnytte det fulle potensialet til den nye bussen. Opplærte sjåfører vil ikke bare bruke mindre drivstoff, de gir også mindre slitasje, og passasjerene får en mer behagelig reise.

Den helt nye Volvo 9000-serien

Den helt nye Volvo 9000-serien

Komfort, sikkerhet, kjørekomfort og produktivitet er hjørnesteinene i Volvos nye buss-tilbud.

Utforsk Volvo 9000-serien