Total ytelse

Ytelse for komfort

Med en Volvo-buss handler ytelse om mye mer enn bare motorkraft. Ytelsesnivået har en direkte innvirkning på passasjerkomfort, kjørestil og den generelle reiseopplevelsen. Motorens uanstrengte krafttilførsel og store dreiemomentområde, 12-trinns I-Shift-girkasse og Volvo Dynamic Steering gjør turen behagelig, men med en høyere gjennomsnittshastighet. Til syvende og sist er det passasjertilfredshet og faktisk forretningsresultat som er de sanne målepunktene for bussens ytelse.

Sjåførytelse

Alt starter med sjåføren. Passasjerkomfort, sikkerhet, drivstofforbruk og, til slutt, kjøretøyets levetidskostnad – alt avhenger av sjåførens ferdigheter og evner. Volvo hjelper sjåføren med dette på flere måter. Vi gjør det ved å designe chassis, drivlinje og førerplass på en måte som gir sjåføren full kontroll over kjøretøyet – uten å gå på kompromiss med komforten. Men vi tilbyr også avansert sjåføropplæring, samt telematikkbasert oppfølging og direkte tilbakemelding, noe som hjelper sjåføren med å kontinuerlig forbedre seg.

Motor med riktig størrelse

Motor med riktig størrelse

Volvo-motorteknologi betyr mer kraft og lavere vekt. Volvo D11K kombinerer 460 hk og et massivt dreiemoment med den høyeste drivstoffeffektiviteten.

I-Shift girkasse

I-Shift girkasse

Vår legendariske girkasse kombinerer myke og presise girskift med høy gjennomsnittshastighet og fremragende kjørbarhet.

I‑Coaching

I‑Coaching

I-Coaching er en instrumentbordenhet som gir sjåføren øyeblikkelig tilbakemelding på kjøreytelsen. Enkelt og effektivt.

VDS

VDS-film
Kjøretøyets struktur

Kjøretøyets struktur

Den nye busserien fra Volvo har en ny strukturell konstruksjon med et sandwichkonstruksjonstak. Taket er mer enn 250 kg lettere enn før, noe som betyr at nyttelasten har økt, og tyngdepunktet er lavere. Resultatet er økt stabilitet på veien – og en mer behagelig tur for passasjerene.

Den helt nye Volvo 9000-serien

Den helt nye Volvo 9000-serien

Komfort, sikkerhet, kjørekomfort og produktivitet er hjørnesteinene i Volvos nye buss-tilbud.

Utforsk Volvo 9000-serien