Mot 100 % driftstid

Mot 100 % driftstid

En buss hører hjemme på veien. Uplanlagte stopp kan bety høye kostnader og dårlig rykte for din bedrift. Volvo-busser er svært pålitelige i alle typer drift. Og med våre driftstidstjenester og servicekontrakter vil bussene få riktig vedlikehold og reparasjon til rett tid – uten å forstyrre virksomheten.

Volvos servicenettverk

Volvos servicenettverk

Volvo opererer over hele Europa, og tilbyr et omfattende felles forhandlernettverk for Volvo-busser og -lastebiler. På strategiske steder i dette nettverket har vi spesialiserte busservicesenter med bussnøkkelteknikere som står klar til å hjelpe deg når du trenger det. I tillegg tilbyr vi Volvo Action Service, en premium døgnvakttjeneste som er tilgjengelig 365 dager i året, med hovedfokus på kundetilfredshet og kvalitet når havariet først har skjedd.

Vedlikeholdsplanlegging

Vedlikeholdsplanlegging

Riktig vedlikehold er nøkkelen til uavbrutt drift. Derfor gir vi en optimalisert vedlikeholdsplan for hvert kjøretøy.

Servicekontrakter

Servicekontrakter

Registrer deg for en Volvo Gold-servicekontrakt. Vedlikehold og reparasjoner blir utført raskt og til en spesifisert månedlig kostnad.

Kjøretøystatus

Kjøretøystatus

Hvordan fungerer bussen din akkurat nå? Kjøretøystatus gir svaret. På forespørsel, i sanntid, i garasjen eller på veien.

Volvo Originaldeler

Volvo Originaldeler

Volvo Originaldeler sikrer optimal funksjonalitet og trafikksikkerhet for å oppfylle krevende Volvo-standarder.

Volvo Service

Volvo Service

Arbeidet utføres av dyktige mekanikere ved et autorisert Volvo-verksted, slik at Volvo-bussen din alltid er i topp stand og yter best mulig.

Delelogistikk

Delelogistikk

Volvos europeiske forhandlernettverk har svært effektiv logistikk, slik at du og verkstedet ditt kan skaffe de rette reservedelene på kortest mulig tid.

Volvo-kvalitet i alle detaljer

Volvo-kvalitet i alle detaljer

Kvalitet er en kjerneverdi i Volvo, dypt forankret i vår historie. Det handler ikke bare om det vi lover når det gjelder driftstid og levetid. Premium kvalitet går utover det, og gjelder alle aspekter av virksomheten vår. Det er derfor vi kontinuerlig gir ekspertteknikerne våre tilleggsopplæring og utruster verkstedene med den beste teknologien som er tilgjengelig.

Den helt nye Volvo 9000-serien

Den helt nye Volvo 9000-serien

Komfort, sikkerhet, kjørekomfort og produktivitet er hjørnesteinene i Volvos nye buss-tilbud.

Utforsk Volvo 9000-serien