TJENESTER

Volvo Buss til tjeneste

Volvo tilbyr et stort utvalg tjenester basert på hva kundene trenger og ber om, og i mange tilfeller også basert på potensialet for forbedringer som vi har identifisert. Målet vårt er å etablere og opprettholde et langsiktig samarbeid som er fordelaktig for begge parter, med produktivitet og servicenivået vårt i fokus. Vi ønsker rett og slett å være din beste forretningspartner.
Sjåføropplæring

Sjåføropplæring

Sjåføren er din ambassadør

Et program som identifiserer behov for forbedringer og gir praktisk opplæring for rute- og turistbussjåfører.

Sjåføropplæring
FLÅTESTYRING

Flåtestyring

Oppfølging i sanntid på nettet

Flåtestyringen fører til kostnadsreduksjoner basert på detaljert og akkumulert datainformasjon i sanntid om hvordan kjøretøyet brukes.

Flåtestyring
I-COACHING

I-COACHING

Bedre kjøreferdigheter gir økt produktivitet

Sjåføratferd er nøkkelen til effektiv drift. Med I-Coaching får sjåføren umiddelbare tilbakemeldinger og veiledning for mer effektiv kjøring.

I-Coaching
HYBRIDBATTERIKONTRAKT

Hybridbatterikontrakt

Langvarig batteriytelse

En hybridbatterikontrakt gir deg ro i sinnet. Batteriet overvåkes konstant for å sørge for at du får den ønskede ytelsen.

Hybridbatterikontrakt
KJØRETØYSTYRING

Kjøretøystyring

Økt driftstid og effektivitet

Med kjøretøystyring for Volvo Buss kan du gi hvert kjøretøy en individuell service- og vedlikeholdsplan, noe som gir maksimal driftstid og kostnadseffektivitet.

Kjøretøystyring
DELELEVERING

Delelevering

Alltid tilgang til reservedeler

Med en deleleveringskontrakt er du sikret at Volvo originaldeler alltid er tilgjengelige, og at lageret ditt av reservedeler inneholder det du trenger, slik at nedetiden blir minimal.

Delelevering
SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
Volvo Financial Services

Volvo Financial Services

Med en finansieringspartner som har sine røtter i bussbransjen, er det enklere å finne den beste løsningen for deg. Vi kjenner virksomheten din og utfordringene du møter, noe som gjør oss fleksible og godt forberedt til å støtte deg.

Volvo Financial Services
RENOVERING

Renovering

Volvo-en din forblir så god som ny

Renovering utvider levetiden til en Volvo-rutebuss eller -turistbuss. Oppgraderinger for interiør, eksteriør og mekanikk kan gi mange år ekstra levetid.

Renovering
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Vi hjelper deg

Volvo Action Service er en hjelpetjeneste i hele Europa som er tilgjengelig døgnet rundt for å sørge for maksimal driftstid og minimale avbrudd.

Volvo Action Service
Zone Management

ZONE MANAGEMENT

Ha full kontroll

Zone Management innebærer at kjøretøyene kan overholde begrensninger og spesifikke krav avhengig av geografisk posisjon.

Zone Management
NØKKELFERDIG KONTRAKT

Nøkkelferdig kontrakt

Alt inkludert

Med en nøkkelferdig kontrakt får du full service når du trenger det, til en spesifisert kostnad.

Nøkkelferdig kontrakt
Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss