FINANSIERING

VOLVO FINANS NORGE AS

SMARTE LØSNINGER

Vi forstår virksomheten din. Det er derfor våre finansieringsløsninger er smarte og fleksible. Og de kan bidra til å opprettholde kredittrammene dine i banken.

BRANSJEEKSPERTER

Vi kjenner bussbransjen. Vi forstår virksomheten din. Derfor tilbyr vi deg en skreddersydd løsning. Fra én enkelt buss til hele flåten. Nye eller brukte.

LANGSIKTIG STØTTE

Våre finansieringsspesialister finner en løsning du kan stole på. Vi er her for å hjelpe deg, i gode og dårlige tider.

OPPRETTHOLD KREDITTRAMMENE

Med en finansieringsløsning fra Volvo får du en alternativ løsning. Dermed kan du opprettholde kredittrammene dine i banken. De kan du bruke til andre formål.

EN ENKEL MÅTE Å BLI EIER AV BUSSEN

Lån

EN ENKEL MÅTE Å BLI EIER AV BUSSEN

Vil du eie din egen buss via jevnlige og forutsigbare betalinger? Da er lån løsningen. Investeringen vises i balanseregnskapet. Og så snart du har foretatt den siste innbetalingen, er den din.

MAKSIMAL FLEKSIBILITET

Leasing

MAKSIMAL FLEKSIBILITET

Et leiealternativ der du holder alle muligheter åpne. Når kontraktsperioden utløper, kan du levere bussen tilbake, forhandle  om utkjøp av bussen, eller forlenge leasingen.

EN BEKYMRINGSFRI LØSNING

Operasjonell leasing

EN BEKYMRINGSFRI LØSNING

Ingen risiko for verdiforringelse. Ingen risiko ved avhending. Ingen stress. Du leier jo bussen. De månedlige betalingene er budsjettert som kostnader. Når avtaleperioden er slutt, leverer du ganske enkelt bussen tilbake til oss. Vi tar hånd om resten.

Volvo Finans Norge gir ikke skatte eller regnskapsmessige råd. Kundene bør rådføre seg med skatteadvokat eller revisor om individuelle omstendigheter.

Flere tjenester

NØKKELFERDIG KONTRAKT

Nøkkelferdig kontrakt

Alt inkludert

Med en nøkkelferdig kontrakt får du full service når du trenger det, til en spesifisert kostnad.

Nøkkelferdig kontrakt
Zone Management

ZONE MANAGEMENT

Ha full kontroll

Zone Management innebærer at kjøretøyene kan overholde begrensninger og spesifikke krav avhengig av geografisk posisjon.

Zone Management
DELELEVERING

Delelevering

Alltid tilgang til reservedeler

Med en deleleveringskontrakt er du sikret at Volvo originaldeler alltid er tilgjengelige, og at lageret ditt av reservedeler inneholder det du trenger, slik at nedetiden blir minimal.

Delelevering
VIL DU VITE MER

VIL DU VITE MER

Finansieringsspesialistene våre hjelper deg å finne en skreddersydd løsning. Ring dem eller besøk dem – og få pakken som passer best for deg.

Kontakt Volvo Finans Norge AS