HYBRIDBATTERIKONTRAKT

Hybridbatterikontrakt

Langvarig batteriytelse

En forsikring om hybridbatteriytelse. Ved å følge opp kjøretøyets driftsdata kan Volvo Buss overvåke hybrid- og batterisystemet i hvert kjøretøy for å sikre at du får fordelene med hybridteknologi. Operatøren trenger derfor ikke lenger å bekymre seg for batterikapasiteten eller behovet for kostbare batteriskifter.

Nøye oppfølging

For å unngå kostbare batteriskifter tilbyr Volvo en batterikontrakt med ytelsesgaranti til en fast månedspris. Driftskriteriene er geografisk område, topografi, veiforhold og driftssyklus. Med utgangspunkt i en overvåkningsrutine følger vi opp batteriene i hvert eneste kjøretøy gjennom å hente inn nettbaserte data.

Presisjonskontroll

Kontrollprogramvaren i hybridsystemet sørger for langvarig batteriytelse. Dette inkluderer en strømkontroll som optimaliserer effekten og strømforbruket under bremsing. I tillegg utfører programvaren avansert celleadministrasjon og kontroll av batteritemperatur.

Langvarig ytelse

Hybridbatteriet er utviklet for mangeårig drift. På bakgrunn av trafikksituasjon, topografi, variasjon i bruk osv. kan Volvo skreddersy hybridbatterikontrakten slik at du får mest mulig igjen for driftskostnadene.

Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

FLERE TJENESTER

DELELEVERING

Delelevering

Alltid tilgang til reservedeler

Med en deleleveringskontrakt er du sikret at Volvo originaldeler alltid er tilgjengelige, og at lageret ditt av reservedeler inneholder det du trenger, slik at nedetiden blir minimal.

Delelevering
NØKKELFERDIG KONTRAKT

Nøkkelferdig kontrakt

Alt inkludert

Med en nøkkelferdig kontrakt får du full service når du trenger det, til en spesifisert kostnad.

Nøkkelferdig kontrakt
SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter