DELELEVERING

Delelevering

Alltid tilgang til reservedeler

Deleleveringskontrakter sikrer at Volvo originaldeler er tilgjengelige, og at lageret ditt av reservedeler inneholder det du trenger. Dette innebærer minimal nedetid og økt verkstedseffektivitet. Deleleveringstjenesten er tilgjengelig enten operatøren selv har et komplett verksted eller er avhengig av Volvo Buss-servicenettverket.

Global tilstedeværelse sørger for tilgjengelighet

Ved å velge Volvo Originaldeler er du sikret kvalitetssikrede og trygge førsteklasses produkter som er skreddersydd for å gi rute- eller turistbussen din optimal ytelse. Hvis deler må skiftes ut, kan Volvo gi deg verktøyene du trenger for å identifisere den defekte delen, finne en ny del og bestille den. Du drar også fordel av Volvos omfattende logistikk- og lagernettverk, som garanterer tilgjengelighet og korte ledetider.

Optimalisert beholdnings- og kostnadskontroll

Å optimalisere beholdningen med de rette reservedelene er en god måte å kontrollere kostnadene på. Volvo kan levere rett kvantitet av nødvendige deler rett til lageret ditt når du trenger dem. Denne logistikkpartneravtalen inkluderer også oppfølging av resultater og automatisk påfylling. Blant fordelene finner man svært god tilgjengelighet, sunn beholdning og forbedret behandlingstid. I tillegg gjør Volvos deleleveringskontrakter at du enklere kan kontrollere kostnadene.

Verkstedsflyt

I tillegg til økt tilgjengelighet av reservedeler får du også fordelen av mer effektivt verkstedsarbeid. Ventetiden forsvinner, slik at verkstedsarbeidet tar mindre tid og arbeidsflyten forbedres, samtidig som kjøretøyet får optimal driftstid.

Tjenester som inngår

  • Kontrakter som dekker deler
  • Logistic Partner Agreement
  • Volvo Originaldeler
  • IMPACT (informasjon om reservedeler)
  • TechTool (feilsporing)
  • Parts Online (bestilling)
  • Globalt nettverk for logistikk og lagertjenester
Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

Flere tjenester

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Vi hjelper deg

Volvo Action Service er en hjelpetjeneste i hele Europa som er tilgjengelig døgnet rundt for å sørge for maksimal driftstid og minimale avbrudd.

Volvo Action Service
FLÅTESTYRING

Flåtestyring

Oppfølging i sanntid på nettet

Flåtestyringen fører til kostnadsreduksjoner basert på detaljert og akkumulert datainformasjon i sanntid om hvordan kjøretøyet brukes.

Flåtestyring