RENOVERING

Renovering

DIN VOLVO BLIR SÅ GOD SOM NY

Renovering utvider levetiden til en Volvo-rutebuss eller -turistbuss. Oppgraderinger av interiøret, eksteriøret og mekanikken gjør kjøretøyet godt som nytt igjen. Denne tjenesten passer særlig for operatører som flytter kjøretøy over til nye oppdrag hvor utstyret og fargene er annerledes, og hvor et overhalt kjøretøy gjør kunden mer fornøyd.

Produktivitet og avkastning på investeringer

Volvos renoveringsprogram begynner med en behovsanalyse. Tilstanden til interiøret, eksteriøret og mekanikken undersøkes, og utbedringsbehovene utredes. Nye seter og nytt gulv får kjøretøyet til å føles nytt, og lakk og mindre reparasjoner gir eksteriøret en real overhaling. I slike tilfeller er det også gunstig å installere eller oppgradere utstyr som klimaanlegg og lyd- og bildeanlegg.

Forlenget levetid

Det skal mye til å slite ut drivlinjen og strukturen i en Volvo. En fullstendig renovering kan være et svært fordelaktig alternativ til nyinvestering – ikke minst rent økonomisk. Det er også lurt å utføre reparasjoner så raskt det oppstår slitasje, for å sikre driftstid og tilgjengelighet.

Nytt eierskap

Når en ny eier tar over et brukt kjøretøy, kan alle parter nyte godt av litt renovering. Det gir bl.a. en langt høyere salgspris, slik at kjøperen av et brukt kjøretøy kan investere i et renoveringsprogram og tjene penger fra første stund. Det er også fullt mulig å inkludere Volvo Buss-finansiering i en renoveringsavtale.

Volvo-kvalitet fra ende til annen

I alle disse tilfellene kan operatøren være trygg på at den opprinnelige kvaliteten bevares. Alt arbeidet skjer på Volvos fabrikker, og utføres av svært erfarne fagfolk. Ettersom vi har full tilgang til de opprinnelige produksjonspapirene, kan selv store endringer utføres uten at det går ut over kvaliteten og sikkerheten.

DIN VOLVO BLIR SOM NY IGEN

Kontakta oss hos Volvo Bus Body Repair Center i Säffle for å diskutere dine restaureringsbehov. 

Besøksadresse:

Volvo Bus Body Repair Center
Åmålsvägen 13
661 32 Säffle

Stefan Nilsson, Salgssjef
Mail: stefan.sn.nilsson@volvo.com
Telefon: +46 765-531365

Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

Flere tjenester

SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med en servicekontrakt får du langt bedre driftstid og tilgjengelighet til en spesifisert månedspris. Tilgjengelig på to nivåer.

Servicekontrakter
DELELEVERING

Delelevering

Alltid tilgang til reservedeler

Med en deleleveringskontrakt er du sikret at Volvo originaldeler alltid er tilgjengelige, og at lageret ditt av reservedeler inneholder det du trenger, slik at nedetiden blir minimal.

Delelevering
NØKKELFERDIG KONTRAKT

Nøkkelferdig kontrakt

Alt inkludert

Med en nøkkelferdig kontrakt får du full service når du trenger det, til en spesifisert kostnad.

Nøkkelferdig kontrakt