SERVICEKONTRAKTER

Servicekontrakter

Sikker driftstid

Med servicekontrakter får kunden så mye beskyttelse som den ønsker når det gjelder uplanlagte driftsstopp og kostnader, til en månedlig kostnad. Fastpris eller per kilometer. Kontraktene er tilgjengelige på to nivåer, og kunden har muligheten til å velge dekning individuelt.

Garantert driftstid til fast pris

Med en servicekontrakt vet du alltid hvor mye du må betale for vedlikehold. I tillegg får du beskyttelse mot ikke-planlagte reparasjonskostnader og driftsavbrudd.

Tilpasset dine ønsker

Servicekontrakter fra Volvo Buss er utviklet for å passe til driften din. Ideen er oppfylle behovene dine utover aktivitetene som utføres i garasjen din eller verkstedet ditt. Derfor tilbyr vi to nivåer: et grunnleggende blått nivå og en gullkontrakt hvor alt er inkludert. I tillegg kan du velge mellom flere alternativer for å finjustere kontrakten din.

Individuell serviceplan

Forventet bruk blir angitt for hvert kjøretøy. Dette gir en dobbel fordel. Kjøretøyet får maksimal driftstid, og du får svært god bakgrunnsinformasjon som du kan bruke til å planlegge bruken av kjøretøyet.

KONTRAKTSNIVÅER

BLUE

Volvo Blue inkluderer forebyggende vedlikehold for Volvo-rutebussen eller -turistbussen din i henhold til Volvos vedlikeholdsplan.

Gold

Volvo Gold-kontrakten dekker alle nødvendige reparasjoner på kjøretøyet.

Volvo Buss

Volvo Buss

Ta kontakt

Kontakt oss

Flere tjenester

VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Vi hjelper deg

Volvo Action Service er en hjelpetjeneste i hele Europa som er tilgjengelig døgnet rundt for å sørge for maksimal driftstid og minimale avbrudd.

Volvo Action Service
FLÅTESTYRING

Flåtestyring

Oppfølging i sanntid på nettet

Flåtestyringen fører til kostnadsreduksjoner basert på detaljert og akkumulert datainformasjon i sanntid om hvordan kjøretøyet brukes.

Flåtestyring
DELELEVERING

Delelevering

Alltid tilgang til reservedeler

Med en deleleveringskontrakt er du sikret at Volvo originaldeler alltid er tilgjengelige, og at lageret ditt av reservedeler inneholder det du trenger, slik at nedetiden blir minimal.

Delelevering