Én helhetlig løsning

Én helhetlig løsning

Volvo har et komplett tjenestetilbud som dekker både finansiering, service, vedlikehold. Finansiert på den måten som passer best for deg, under samme tak hos din Volvo-forhandler. Og det spiller ingen rolle om du vurderer nye eller brukte busser. Volvo er det vi kan, har vi en unik mulighet til å optimalisere finansieringen av flåten din.

Slik fungerer det

Slik fungerer det

Siden 2001 har VFS tilbudt finansieringsløsninger for Volvo-konsernet. Vår globale tilstedeværelse, lokalkunnskap og samarbeidsfilosofi har gjort oss til en foretrukket partner for svært mange aktører. I samråd med kundene våre arbeider vi alltid for å finne en lettfattelig og ukomplisert løsning. Vi kan enkelt vurdere dine økonomiske behov, og i tillegg gjør avtalen med oss at du kan opprettholde kredittrammene i banken din.

Volvo Financial Services

 

Lån

Lån

Faste månedlige innbetalinger, Og bussen er en av dine eiendeler fra dag én. Etter siste innbetaling eier du bussen.

Lån
FINANSIELL LEASING

FINANSIELL LEASING

Finansiering med full kontroll. Du leaser bussen, men bruker den som din egen. Når kontrakten utløper, kan du returnere bussen, forlenge leieavtalen eller forhandle om utkjøp med oss.

Finansiell Leasing
Volvo operasjonell leasing

Operasjonell leasing

Forutsigbart og omfattende. Én månedlig kostnad i en forhåndsavtalt periode. Ved å velge Volvo Gull Leasing får du service og reparasjon inkludert på samme faktura.

Operasjonell leasing
Hva kan vi hjelpe deg med?

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kontakt oss